کد: 234766516 اسفند 1404 ساعت 01:3014.7K بازدید

جام حذفی به داد اشلوت رسید

وولوز 1-3 لیورپول | انتقام گرفته شد

لیورپول به فاصله چند روز بعد از باخت به وولوز در لیگ برتر، امشب در یک‌هشتم نهایی جام حذفی همان تیم را 3-1 شکست داد.
وولوز 1-3 لیورپول | انتقام گرفته شد

به گزارش ورزش سه، کابوس ولورهمپتون برای لیورپول امشب تمام شد. شاگردان اشلوت که در هفته‌ای که گذشت در لیگ برتر مقابل قعرنشین جدول 2-1 باخته بوده و هواداران را تا حد مرگ خشمگین کرده بودند از سر شانس امشب در یک هشتم نهایی جام حذفی مقابل گرگها صف‌آرایی کردند.

هواداران لیورپول پای تلویزیون مننتظر بودند تا تیم‌شان در استادیوم مولینیو انتقام بگیرد اما نیمه اول با تساوی بدون گل تمام شد.

اما قرمزها در نیمه دوم تنها شش دقیقه زمان نیاز داشتند. اندرو رابرتسون کهنه‌کار پاس کرتیس جونز را به گل اول بازی تبدیل کرد و جرقه دو دقیقه طوفانی را زد. دو دقیقه بعد این محمد صلاح بود که پاس اندی رابرتسون را به گل تبدیل کرد تا قرمزها دو گل از حریف پیش بیفتند.

اشلوت که خیالش تا حد زیادی راحت شده بود بیست دقیقه مانده به پایان صلاح و انگوموهای جوان را بیرون کشید تا استراحت کنند. ویرتز و فریمپونگ به جای آنها راهی زمین شدند. به نظر می‌رسید که اشلوت برای راضی کردن هواداران یک برد پرگل‌تر می‌خواهد.

در دقیقه 74 اشلوت به هدفش رسید و کرتیس جونز پاس گراونبرخ را به گل سوم تبدیل کرد. به این ترتیب جونز هم در این بازی مثل اندی رابرتسون هم یک گل زد و هم یک پاس گل داد تا این دو ستاره‌های اصلی تیم اشلوت باشند.

وولوز در دقیقه 90+1 توسط ستاره کره‌ای هوانگ هی جان یکی از گلها را جبران کرد تا حداقل کمی بابت این باخت تسلی پیدا کند. بازی در نهایت با پیروزی 3-1 لیورپول به پایان رسید.

لیورپول زمانی برای خوشحالی ندارد. آنها که در لیگ برتر اصلا شرایط خوبی ندارند و در رتبه ششم ایستاده‌اند باید چهار روز دیگر در لیگ قهرمانان در یک بازی سخت و دشوار مقابل گالاتاسارای صف‌آرایی کنند. 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
41اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار