کد: 234790118 اسفند 1404 ساعت 10:2038.7K بازدید

بارسا با گاوی در نیوکسل: این هری پاتره؟!

بارسلونا به نیوکاسل رسیده است؛ جایی که سه‌شنبه شب در ورزشگاه سنت جیمز پارک در دیدار رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف تیم انگلیسی خواهد رفت.
بارسا با گاوی در نیوکسل: این هری پاتره؟!

به گزارش "ورزش سه"، هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، برنامه سفر تیم را تغییر داد تا پس از پیروزی مقابل اتلتیک بیلبائو (۱-۰) در سن مامس زمان بیشتری برای استراحت داشته باشند و همچنین از یک پرواز اضافی جلوگیری شود. به همین دلیل تیم شب گذشته را در بیلبائو ماند و ساعت ۱۱:۳۰ با یک پرواز چارتر راهی نیوکاسل شد.

2432842

فلیک ترجیح داد تیم شب را در بیلبائو بماند تا مجبور نباشند پس از بازی در سن مامس نیمه‌شب به بارسلونا برگردند. همچنین با این تصمیم از بیدار شدن خیلی زود در روز یکشنبه و پرواز در روز دوشنبه به شمال انگلیس جلوگیری شد. علاوه بر بازیکنانی که در پیروزی مقابل «شیرها» حضور داشتند، گاوی نیز به کاروان تیم اضافه شد. این هافبک اندلسی قرار بود همراه تیم به بیلبائو سفر کند، اما به دلیل درگذشت مادربزرگش سفرش را تا شب به تعویق انداخت.

هنگامی که تیم به هتل مجلل مافت هال گلف در حدود ۳۰ کیلومتری نیوکسل رسید، گاوی از امکانات آن شگفت‌زده شد و با شوخی گفت: «مثل هاگوارتز است. اینجا هری پاتره یا چی؟ واقعاً خیلی باحال است.»

بارسلونا در این هتل مجلل که دور از شلوغی شهر قرار دارد اقامت خواهد داشت؛ جایی که بازیکنان و کادر فنی می‌توانند از امکانات لوکس آن استفاده کنند. تیم امروز پس از کنفرانس خبری هانسی فلیک و یکی از بازیکنان که هنوز مشخص نشده است (ساعت 20.45)، در ورزشگاه سنت جیمز پارک تمرین خواهد کرد.

2432858
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
121اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار