کد: 234798518 اسفند 1404 ساعت 17:5018.6K بازدید

رابین لونورمان:

تیم مدعی در اروپا وجود ندارد، نه تاتنهام، نه اتلتیکو!

رابین لونورمان معتقد است که هر دو تیم تاتنهام و اتلتیکو مادرید برای صعود به مرحله بعدی لیگ قهرمانان شانس دارند.
تیم مدعی در اروپا وجود ندارد، نه تاتنهام، نه اتلتیکو!

به گزارش "ورزش سه"، اتلتیکو مادرید سه‌شنبه شب در چارچوب دیدارهای رفت از مرحله یک هشتم رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه واندا متروپولیتانو و با حمایت هوادارانش روبروی تاتنهام به میدان خواهد رفت و امیدوار است که بتواند با کسب پیروزی در این بازی، با خیالی آسوده‌تر خودش را برای بازی برگشت که در لندن برگزار خواهد شد آماده کند. 

لونورمان دقایقی قبل در نشست خبری پیش از این بازی حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. 

درباره فرم ضعیف تاتنهام در لیگ برتر خیلی صحبت شده، اما تیم در لیگ قهرمانان عملکرد خوبی داشته است. آیا خودتان را تیم مدعی صعود می‌دانید؟

«خب، ما همه اینجا هستیم. تیم مدعی وجود ندارد. بازی سختی خواهد بود. ما ۱۶ تیم برتر هستیم و باید خوب بازی کنیم تا برنده این دیدار شویم.»

۴۶ ساعت استراحت

«همیشه درباره آن صحبت می‌شود. می‌توانستیم مراقب خودمان باشیم، اما این به ما بستگی ندارد. وظیفه ما این است که سرحال بمانیم و تیمی قوی داشته باشیم تا بتوانیم از پس هر بازی برآییم. باید روی تیم خودمان و روند بازیابی تمرکز کنیم.»

2255984

وضعیت شخصی

«حالم خوب است و آماده بازی هستم.»

چگونگی مدیریت بازیکنانی که کمترین بازی را دارند

«کلید موفقیت تیم است. این ثابت شده است. همه ما خوب کار می‌کنیم و سخت تمرین می‌کنیم. وقتی نوبت ما می‌شود، نشان می‌دهیم که می‌توانیم مفید باشیم. مربی وضعیت من را خوب مدیریت می‌کند و ما خوشحالیم که بازی می‌کنیم.»

برنامه فردا

«بازی‌ای خوب از همه نظر. در هر دو محوطه جریمه.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
29اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار