کد: 234810619 اسفند 1404 ساعت 17:4037.4K بازدید

رودریگو جراحی شد: یک سال دور از میادین

دو آسیب هم‌زمان، یعنی پارگی رباط صلیبی قدامی (ACL) و مینیسک خارجی، باعث شده ستاره برزیلی ماه‌ها دوران ریکاوری پیش رو داشته باشد.
رودریگو جراحی شد: یک سال دور از میادین

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که رودریگو، بازیکن برزیلی این تیم، تحت یک عمل جراحی موفق قرار گرفته است. این وینگر در دیدار خانگی مقابل ختافه که با شکست ۱–۰ رئال مادرید به پایان رسید، از ناحیه زانوی راست دچار آسیب‌دیدگی شدید شد. او حتی پس از مصدومیت نیز به بازی ادامه داد و تازه آزمایش‌های بعدی شدت واقعی آسیب را مشخص کرد؛ در واقع حدود نیم ساعت دیگر هم بازی کرده بود.

2432101

در بیانیه باشگاه آمده است:  «رودریگو برای ترمیم پارگی رباط صلیبی قدامی و مینیسک خارجی زانوی راست تحت عمل جراحی موفق قرار گرفت. این جراحی توسط دکتر مانوئل لیس و زیر نظر کادر پزشکی رئال مادرید انجام شد. رودریگو در روزهای آینده روند توان‌بخشی خود را آغاز خواهد کرد.»

باشگاه مانند همیشه مدت دقیق دوری از میادین را اعلام نکرده است، اما چنین جراحی پیچیده‌ای معمولاً به چندین ماه دوره بازتوانی نیاز دارد. روزنامه آاس گزارش داده که ممکن است این بازیکن تا یک سال از میادین دور باشد، هرچند قطعاً بیش از شش ماه غایب خواهد بود.

به این ترتیب، رودریگو احتمالاً ادامه فصل جاری و جام جهانی ۲۰۲۶ را از دست می‌دهد و حتی ممکن است ابتدای فصل آینده را نیز نتواند همراه تیمش باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
64اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار