کد: 234814220 اسفند 1404 ساعت 00:00251.6K بازدید

تودور قلب دروازه‌بانش را شکست

شوکه‌کننده‌ترین اتفاق در لیگ قهرمانان اروپا

در اتفاقی عجیب کینسکی، دروازه‌بان تاتنهام،‌ پس از دریافت سه گل از اتلتیکومادرید در دقیقه ۱۷ تعویض شد!
شوکه‌کننده‌ترین اتفاق در لیگ قهرمانان اروپا

به گزارش "ورزش سه"، سرمربی تاتنهام با قرار دادن کینسکی به جای ویکاریو در ترکیب اصلی همه را شگفت‌زده کرده بود، اما این تصمیم فقط ۱۷ دقیقه دوام آورد؛ او در دو گل اشتباه کرد و خیلی زود از زمین بیرون کشیده شد.

بازی اتلتیکو مادرید-تاتنهام شروعی شوکه‌کننده داشت. ایگور تودور تیمی با چند بازیکن ذخیره به میدان فرستاده بود؛ شاید با توجه به وضعیت دشوارشان در لیگ برتر که تنها یک امتیاز با منطقه سقوط فاصله دارند. اما بیشترین تعجب مربوط به دروازه بود؛ آنتونین کینسکی به جای ویکاریو در ترکیب قرار گرفت تا سومین بازی فصلش را انجام دهد (دو بازی قبلی در جام‌ها بود).

اما شروع او فاجعه‌بار بود. در دقیقه ۵ هنگام شروع مجدد سر خورد و توپ را به لوکمن داد؛ او هم توپ را به خولیان آلوارز رساند و آلوارز برای مارکوس یورنته پاس داد تا گل اول به ثمر برسد. اشتباهی بزرگ که تنها اشتباه تاتنهام نبود.

2433176

در دقیقه ۱۳ فن‌ده‌فن به عنوان آخرین مدافع زمین خورد و آنتوان گریزمان را در موقعیت تک‌به‌تک قرار داد تا گل دوم زده شود. سپس در شروع مجدد از وسط زمین، پاس رو به عقب به کینسکی با اشتباه او در پاس همراه شد و خولیان توپ را دزدید و در دقیقه ۱۴ گل سوم را زد.

در این لحظه تودور تصمیمش را گرفت: تعویض دروازه‌بان در دقیقه ۱۷. کینسکی کاملاً روحیه‌اش را از دست داده بود و در میان تشویق هواداران اتلتیکو هم به خاطر کمک ناخواسته‌اش و هم از سر همدردی مستقیم به رختکن رفت. یکی از آن شب‌هایی که می‌تواند مسیر یک حرفه را تغییر دهد؛ از آن تجربه‌های بسیار سخت برای جبران.

ویکاریو وارد زمین شد، اما حتی او هم از اشتباهات هم‌تیمی‌هایش در امان نبود. یک توپ که نزدیک بود به اشتباه وارد دروازه خودی شود را دفع کرد، اما تنها چهار دقیقه بعد لو نورمان گل چهارم را زد.

2433163

قلبم کاملاً برای او شکست

پل رابینسون، دروازه‌بان سابق انگلیس، در پخش تلویزیونی TNT Sports گفت: «من هرگز چنین چیزی در زمین فوتبال ندیده بودم. تصمیم ایگور تودور واقعاً عجیب بود. بله، دروازه‌بان اشتباه کرد، اما چنین کاری اعتمادبه‌نفس آنتونین کینسکی را نابود می‌کند.»

در رسانه‌های انگلیسی عملکرد او «یک لحظه کابوس‌وار» توصیف شد و در برنامه CBS Sports Golazo از آن به عنوان «اشتباهی فاجعه‌بار» یاد کردند.

با این حال، تندترین واکنش از جو هارت بود. دروازه‌بان سابق انگلیس که در فصل ۲۰۲۱–۲۰۲۰ برای تاتنهام بازی کرده بود گفت: «سعی می‌کنم بفهمم چه اتفاقی افتاد. قلبم کاملاً برای او شکسته است. او ۱۴ دقیقه وحشتناک داشت؛ با آن سر خوردن و گل سوم. واقعاً نمی‌دانم چه بگویم. برای این پسر خیلی ناراحتم. این تیم تاتنهام کاملاً سردرگم است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
113اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار