کد: 234822720 اسفند 1404 ساعت 18:1085.1K بازدید

اشتباه وحشتناک هوادار بارسلونا در انگلیس!

یک هوادار بارسلونا در تلاش برای تماشای بازی تیم محبوبش مقابل نیوکاسل دچار اشتباه بزرگی شد و به‌جای ورزشگاه درست، به استادیومی در فاصله حدود ۳۷۰ مایلی آنجا رفت.
اشتباه وحشتناک هوادار بارسلونا در انگلیس!

به گزارش "ورزش سه"، غول‌های لالیگا سه‌شنبه شب در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سنت جیمز پارک شهر نیوکاسل به مصاف «مگپایز» رفتند. میزبان تصور می‌کرد به یک پیروزی تاریخی دست یافته است؛ چرا که هاروی بارنز در دقیقه ۸۶ گلزنی کرد و هواداران نیوکاسل را به وجد آورد.  

اما در لحظات پایانی، لامین یامال با یک ضربه پنالتی دراماتیک در دقیقه ۹۶ بازی را به تساوی کشاند. این پنالتی پس از خطای ناشیانه مالیک تیاو روی دنی اولمو به دست آمد.  

2433261

با این حال یکی از هواداران بارسلونا که برای تماشای این مسابقه به انگلستان سفر کرده بود، تمام این هیجان را از دست داد؛ زیرا به‌اشتباه به ورزشگاهی در فاصله ۳۷۰ مایلی محل بازی رفت.  

این هوادار اسپانیایی به استادیومی به نام «سنت جیمز پارک» در شهر اکستر در منطقه دوون رفت، چون تصور می‌کرد همان ورزشگاه نیوکاسل در شمال شرق انگلیس است. اشتباه بزرگ او زمانی مشخص شد که به گیت‌های ورودی رسید و کارکنان ورزشگاه متوجه شدند بلیت او مربوط به مسابقه‌ای دیگر است.  

با وجود این اشتباه، او همچنان توانست یک مسابقه فوتبال تماشا کند؛ زیرا در همان زمان تیم اکستر سیتی در لیگ یک انگلیس میزبان لینکلن سیتی بود.  

آدام اسپنسر، مسئول تجربه هواداران در باشگاه اکستر سیتی، درباره این اتفاق گفت: یکی از داوطلبان به دفتر ما آمد و گفت مردی به ورزشگاه آمده که انتظار دارد بازی بارسلونا را ببیند. انگلیسی‌اش خیلی خوب نبود، اما از صحبت‌هایش فهمیدیم از لندن آمده است.  

او افزود: حدس می‌زنم در تلفن همراهش نام «St James Park» را جست‌وجو کرده و فقط مسیر پیشنهادی را دنبال کرده است. وقتی فهمید اشتباه آمده، خیلی ناراحت و کمی هم خجالت‌زده شد.  

2433262

اسپنسر گفت: ما برایش بلیت تهیه کردیم تا بتواند مسابقه را تماشا کند. حالا او حداقل یک بازی را در «سنت جیمز پارک واقعی» دیده است و هر زمان بخواهد می‌تواند دوباره به اینجا بیاید.  

در آن مسابقه، تیم میهمان لینکلن سیتی با گل تام هامر به پیروزی یک بر صفر رسید و هر سه امتیاز را به دست آورد. البته این گل کمی جنجالی بود، چون به نظر می‌رسید ضربه سر از موقعیت آفساید به ثمر رسیده است.  

در همین حال، در فاصله ۳۷۰ مایلی آنجا، بارسلونا از اینکه توانست مقابل تیم ادی هاو به تساوی برسد خوشحال بود. آنها امیدوارند در بازی برگشت که ۱۸ مارس در ورزشگاه اسپاتیفای کمپ نو برگزار می‌شود، نتیجه بهتری بگیرند.  

امیدوارند این بار مسیر رسیدن به ورزشگاه برای آن هوادار بارسلونا بسیار ساده‌تر باشد. نیوکاسل نیز پیش از سفر به اسپانیا، شنبه شب در استمفورد بریج مقابل چلسی بازی خواهد کرد. در همین حال، روبرت لواندوفسکی گفته است تیم بارسلونا برای این دیدار کاملاً آماده و باانگیزه خواهد بود.

2433263
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
115اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار