کد: 234825920 اسفند 1404 ساعت 20:5511K بازدید

خروج قایدی از ترکیب مقابل مورایس

وینگر ایرانی النصر روی نیمکت تیمش مقابل شارجه قرار گرفت.
خروج قایدی از ترکیب مقابل مورایس

به گزارش "ورزش سه"، مهدی قایدی پس از اینکه در سه هفته پیاپی لیگ برتر امارات در ترکیب النصر حضور داشت و دو گل حساس هم برای مساوی تیمش مقابل العین و خورفکان به ثمر رساند، در مسابقه امشب برابر شارجه از جمع نفرات اصلی خارج شده و بین نفرات ذخیره است.
قایدی که در 12 مسابقه فصل جاری لیگ برتر امارات چهار گل به ثمر رسانده، یک پاس گل داده و یک پنالتی گرفته، انگیزه زیادی داشت مقابل شارجه و تیمی که تحت هدایت ژوزه مورایس است، به روند خوب خود ادامه بدهد که از ترکیب تیمش فاصله دارد.
تیم فوتبال النصر که قایدی را در فهرست نفراتش دارد، در شرایطی از ساعت 21 امشب (به وقت ایران) در چارچوب هفته نوزدهم لیگ برتر امارات در ورزشگاه اختصاصی شارجه مقابل شاگردان مورایس قرار می‌گیرد که سعی دارد برای پنجمین بازی پیاپی شکستی را متحمل نشود.
یاران قایدی با 23 امتیاز در رتبه ششم جدول لیگ برتر امارات هستند که در صورت کسب پیروزی مقابل شارجه جایگاه‌شان را تثبیت می‌کنند و اختلاف 6 امتیازی با شاگردان مورایس پیدا خواهند کرد.

2433291
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار