کد: 234839521 اسفند 1404 ساعت 20:0819.8K بازدید

پاریس نباید خودش را صعود کرده بداند

ستاره چلسی: ما به معجزه باور داریم!

مالو گوستو، مدافع جوان چلسی، می‌گوید باخت 5-2 مقابل پاری سن ژرمن در پاریس باعث نشده بازیکنان چلسی به جبران و کامبک بی‌اعتقاد بشوند.
ستاره چلسی: ما به معجزه باور داریم!

ورزشگاه پارک دو پرنس شاهد یکی از آن شب‌های دراماتیک و پرالتهاب لیگ قهرمانان بود؛ جایی که پاریس سن‌ژرمن با بی‌رحمی تمام، چلسی را با نتیجه سنگین ۵-۲ در هم کوبید. در حالی که شاگردان لندنی تا دقایق پایانی پا به پای ارتش لوئیس انریکه جنگیده بودند، غفلت‌های سریالی در اواخر بازی منجر به شکستی شد که جبران آن در بازی برگشت چیزی شبیه به یک معجزه است. با این حال، «مالو گوستو» مدافع جوان چلسی، پس از سوت پایان از تسلیم شدن امتناع کرد.

به گزارش ورزش سه، یک شکست سنگین و کمرشکن در دقایق پایانی، تمام رویاهای چلسی را در پاریس تیره و تار کرد. چلسی در حالی با نتیجه ۵-۲ مغلوب پاریس سن‌ژرمن شد که تا اواسط بازی، نمایش تحسین‌برانگیزی مقابل ستاره‌های متمول پاریسی داشت. اما همان‌طور که در سطح اول فوتبال اروپا مرسوم است، عدم تمرکز در دقایق پایانی تاوانی سخت داشت و به یک نتیجه تحقیرآمیز ختم شد؛ نتیجه‌ای که برگرداندن آن در بازی برگشت، ماموریتی غیرممکن به نظر می‌رسد. اما در میان این ناامیدی مطلق، مالو گوستو در مصاحبه با سایت رسمی یوفا، از بارقه‌های امید صحبت کرد.

چلسی در اکثر دقایق بازی به خوبی توانست در برابر تاکتیک‌های هجومی لوئیس انریکه مقاومت کند و ضربات متقابلی هم وارد کرد، اما فروپاشی ذهنی در دقایق پایانی، تمام زحمات آبی‌های لندن را به باد داد. مالو گوستو، مدافع جوان و پرتلاش چلسی که خودش هم در این ماراتن سخت حضور داشت، معتقد است تیمش در فاز تدافعی باید هوشمندانه‌تر عمل می‌کرد.

2433312

او در این باره گفت: «همه بازیکنان در زمین با تمام توان جنگیدند و از جان مایه گذاشتند. ما در بسیاری از لحظات بازی تاثیرگذاری بالایی داشتیم و در فاز هجومی موقعیت‌های خوبی خلق کردیم و کارهای مثبتی انجام دادیم. اما در پایان، فکر می‌کنم باید این را یاد بگیریم که چه زمانی لازم است عقب بنشینیم، پوشش دفاعی ایجاد کنیم، منتظر بمانیم و گل نخوریم؛ به‌خصوص وقتی می‌دانیم که بازی برگشتی هم در کار است.»

ایمان به معجزه؛ شعار جدید لندن‌نشین‌ها

با وجود اینکه اختلاف ۳ گل در بازی رفت، چلسی را در لبه پرتگاه قرار داده است، اما مدافع فرانسوی آبی‌ها معتقد است که هنوز چیزی تمام نشده است. او با ادبیاتی حماسی و امیدوارانه، هواداران ناامید چلسی را به صبوری و باور داشتن دعوت کرد.

گوستو در پایان صحبت‌هایش با قاطعیت تاکید کرد: «در حال حاضر تنها یک کلمه کلیدی برای ما وجود دارد و آن هم "باور داشتن" است. ما باید به توانایی‌های خودمان ایمان داشته باشیم. ما به خوبی می‌دانیم که پتانسیل لازم را داریم و می‌توانیم از پس این چالش بزرگ بربیاییم. می‌دانیم که می‌توانیم این نتیجه را جبران کنیم.»

حالا باید منتظر ماند و دید آیا استمفوردبریج شاهد یک کامبک تاریخی دیگر خواهد بود یا پاریسی‌ها با اتکا به این حاشیه امنیت 3 گله، به راحتی از روی جنازه آبی‌های لندن عبور خواهند کرد. آنچه مشخص است، چلسی برای عبور از این بحران، به چیزی فراتر از "باور" نیاز دارد؛ آن‌ها به یک شب بی‌نقص نیاز دارند. 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
47اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار