کد: 234856623 اسفند 1404 ساعت 00:3762.9K بازدید

چوب حراج به ادواردو کاماوینگا

ستاره فرانسوی رئال قابل فروش شد!

مدیران رئال مادرید برای شنیدن پیشنهادات فروش ادواردو کاماوینگا در تابستان پیش‌رو آماده شده‌اند.
ستاره فرانسوی رئال قابل فروش شد!

به گزارش ورزش سه، متئو مورتو، کارشناس مشهور نقل و انتقالات فوتبال اسپانیا، با انتشار خبری جنجالی پرده از نقشه‌های جدید فلورنتینو پرز برداشت. مورتو در گفتگو با رادیو مارکا فاش کرد که برخلاف تصورات، ادواردو کاماوینگا دیگر در لیست بازیکنان غیرقابل فروش رئال قرار ندارد. او در این باره گفت: «کاماوینگا دیگر مهره‌ای غیر قابل فروش، مهره‌ای که کسی حق ندارد به او دست بزند، نیست و همین حالا چندین باشگاه بزرگ از لیگ برتر انگلیس وضعیت او را زیر نظر گرفته‌اند تا در اولین فرصت برای جذبش اقدام کنند.»

خط و نشان رئال برای مشتریان؛ کاما را زیر ۵۰ میلیون نمی‌فروشیم

اگرچه رئال مادرید هنوز رقم رسمی و قطعی برای جدایی ستاره فرانسوی خود اعلام نکرده، اما مورتو معتقد است که مادریدی‌ها به هیچ عنوان قصد ندارند این بازیکن را ارزان بفروشند. بر اساس گزارش‌ها، مدیران رئال مادرید به کمتر از ۵۰ میلیون یورو برای رضایت‌نامه کاماوینگا راضی نخواهند شد؛ عددی که با توجه به سن و پتانسیل بالای این بازیکن، می‌تواند رقابت داغی را بین غول‌های جزیره در تابستان ایجاد کند.

2428190

گریزمان و رویای آمریکایی؛ ایستگاه آخر در MLS؟

در بخش دیگری از این گزارش، مورتو به وضعیت آنتوان گریزمان، ستاره هم‌وطن کاماوینگا در تیم رقیب یعنی اتلتیکو مادرید پرداخت. در حالی که مهاجم کهنه‌کار روخی‌بلانکو پیشنهاد باشگاه اورلاندو سیتی را برای انتقال در پنجره فعلی رد کرده است، اما مورتو مدعی شد که پرونده کوچ او به آمریکا هنوز باز است.

این کارشناس نقل و انتقالات تاکید کرد: «بدون شک در تابستان دوباره شاهد فشار باشگاه‌های آمریکایی برای جذب گریزمان خواهیم بود. اورلاندو سیتی همچنان به دنبال اوست و می‌خواهد هر چه زودتر توافق را نهایی کند، چرا که آن‌ها می‌دانند باشگاه‌های دیگر MLS هم به دنبال صید این ستاره هستند. از ماه آوریل به بعد، خبرهای جدی‌تری در این باره به گوش خواهد رسید.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
65اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار