کد: 234878224 اسفند 1404 ساعت 11:3313.2K بازدید

ناراحتی سرمربی چلسي: با کمیته داوران تماس می‌گیرم!

لیام روزنیور از تصمیم داور بازی این تیم برابر نیوکسل به شدت ناراحت و عصبانی بود.
ناراحتی سرمربی چلسي: با کمیته داوران تماس می‌گیرم!

به گزارش "ورزش سه"، پس از شکست ۰-۱ شب گذشته چلسی برابر نیوکسل موضوع اصلی بحث‌ها رفتار پل تیرنی، داور مسابقه، بود که به نظر می‌رسید اطراف بازیکنان چلسی تجمع کرده است. روزنیور به سرعت از اقدام بازیکنانش دفاع کرد و در عین حال تمرکز داور در جریان مسابقه، به‌ خصوص روی ضربه پنالتی اعلام‌ شده به ضرر تیم میزبان را زیر سؤال برد.

سرمربی آبی‌های لندن گفت: «ناامید هستم. بیش از حد روی مسائلی تمرکز می‌شود که اهمیت ندارند. می‌خواهم کاملاً واضح بگویم: من می‌خواهم از بازیکنانم محافظت کنم. به بازی احترام می‌گذارم. بازیکنانم تصمیم گرفتند دور توپ جمع شوند تا به آن احترام بگذارند و اتحاد و رهبری‌شان را نشان دهند. این تصمیم من نبود. این تصمیمی بود که بین گروه رهبری تیم و سایر بازیکنان گرفته شد.

2434000

بازیکنانم تصمیم گرفتند برای نشان دادن اتحاد دور توپ جمع شوند. این تصمیم من نبود. در این کار هیچ بی‌احترامی‌ای وجود ندارد. اگر پل بیشتر روی وظیفه خودش یعنی گرفتن تصمیم درست تمرکز می‌کرد، امروز ما یک پنالتی می‌گرفتیم. بهتر است روی چیزهایی تمرکز کنیم که واقعاً مهم هستند.

صادقانه بگویم امروز با پل یا تیم داوری صحبت نکردم اما با کمیته رسمی داوران و داوران صحبت خواهم کرد تا بفهمم چرا امروز چنین اتفاقی افتاد. به ما گفته شده است طبق کتاب قوانین، موضوع به زمان‌بندی مربوط می‌شود. من فقط می‌خواهم راه‌ حلی برای این مسئله پیدا کنیم. ما درباره موضوعی صحبت می‌کنیم که اصلاً به اندازه اتفاقی که در زمین افتاد مهم نیست.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار