کد: 234880824 اسفند 1404 ساعت 13:5625.4K بازدید

اعتراف تلخ ستاره سیتی: شاید قهرمان نشویم

رودری تایید کرد که شاید شانس منچسترسیتی برای قهرمانی در لیگ برتر از دست رفته باشد.
اعتراف تلخ ستاره سیتی: شاید قهرمان نشویم

به گزارش "ورزش سه"، شانس منچسترسیتی برای کسب یک قهرمانی دیگر در لیگ برتر روز شنبه ضربه شدیدی خورد، وقتی که این تیم در مقابل وستهم یونایتد به تساوی ۱-۱ رضایت داد. با وجود تسلط بر بازی، آبی‌ها نتوانستند سه امتیازی که برای هم‌گام ماندن با آرسنال سرسخت و صدرنشین نیاز داشتند را کسب کنند.

این تساوی در شرق لندن باعث شد تا توپچی‌های میکل آرتتا با فاصله قابل توجه ۹ امتیازی در صدر جدول تثبیت شوند. هرچند سیتی هنوز یک بازی کمنر دارد اما فرم اخیرشان (فقط دو امتیاز از دو بازی آخر لیگ) نشان می‌دهد که قدرت و برندگی لازم برای یک جهش مرسوم در پایان فصل در تیم فعلی پپ گواردیولا وجود ندارد.

2434022

رودری پس از بازی دیدگاه صادقانه‌ای دربارهٔ وضعیت سیتی ارائه کرد: «آیا رقابت برای قهرمانی تمام شده است؟ شاید بله، شاید نه. ما دست از تلاش برنمی‌داریم و به جنگیدن ادامه می‌دهیم. می‌دانیم کار سخت خواهد بود، چون تجربه لازم برای بردن در پایان فصل را داریم. فکر می‌کنم فاصله خیلی زیاد است اما تا آخر می‌جنگیم. الان زمان پشیمانی نیست.

امروز کمی از آنچه این فصل بوده است را نشان دادیم، بالا و پایین‌هایی داشته‌ایم و شاید پاس آخر یا ضربه آخر بتواند تفاوت را ایجاد کند. فوتبال درباره گل است و ما نتوانستیم بازیکنانی پیدا کنیم که آمار گل بالایی داشته باشند. این مهم‌ترین چیز در فوتبال است،پ چون ما موقعیت ساختیم، بازی‌ها را کنترل کردیم اما این همان چیزی است که تفاوت را ایجاد می‌کند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
44اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار