کد: 234893925 اسفند 1404 ساعت 14:2039.8K بازدید

فلیک مثل یک پدر است

گاوی: خیلی رنج کشیدم، حتی بیشتر از دفعه قبل

گاوی پس از بیش از شش ماه دوری از میادین به دلیل مصدومیت، سرانجام به ترکیب بارسلونا بازگشته و احساسات زیادی را برای هواداران آبی‌اناری به همراه داشت.
گاوی: خیلی رنج کشیدم، حتی بیشتر از دفعه قبل

به گزارش "ورزش سه"، این هافبک جوان اسپانیایی درباره مسیر طولانی بهبودی خود گفت: «خیلی سخت بود، حتی از دفعه قبل هم پیچیده‌تر. خیلی رنج کشیدم و روند روزانه واقعاً دردناک بود. احساسی که حالا دارم بی‌نظیر است و واقعاً خوشحالم.»

او درباره رابطه‌اش با هانسی فلیک نیز با قدردانی صحبت کرد: «این بازگشت شبیه دفعه قبل است و فلیک همیشه مثل یک پدر کنار من بوده. همیشه به من کمک کرده و به من اعتماد داده و من این را حس کرده‌ام. از او خیلی خوشحالم و امیدوارم مدت طولانی‌تری بماند.»

2430456

گاوی با وجود این وقفه طولانی تأکید کرد که شخصیت فوتبالی‌اش تغییر نکرده است: «من همیشه همین‌طور خواهم بود. از وقتی به دنیا آمدم همین‌گونه بوده‌ام. این روش رقابت من است؛ همیشه همه توانم را می‌گذارم و تا آخر عمر هم همین کار را خواهم کرد.»

ستاره جوان بارسا همچنین به بازی‌های پیش رو اشاره کرد: «حریفان سختی در انتظار ما هستند، اما حالا باید روی بازی خانگی مقابل نیوکاسل تمرکز کنیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
124اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار