
به گزارش "ورزش سه"، در دیدار برگشت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین بارسلونا و نیوکسل در ورزشگاه نوکمپ، در حالی که بازی رفت با نتیجه ۱–۱ به پایان رسیده بود، مسابقه خیلی زود به یک نبرد پرگل و پرهیجان تبدیل شد؛ دیداری که در آن آنتونی الانگا با دو گل بار دیگر کار را برای بارسا سخت کرد.
بارسلونا ابتدا بازی را بهتر شروع کرد و روی اولین حمله جدی خود به گل رسید. یک کرنر برای آبیاناریها در ابتدا ثمری نداشت، اما بارسا سریع توپ را پس گرفت. لامین یامال با حرکتی درخشان در نقش هافبک هجومی توپ را به فرمین لوپز رساند و او هم با یک پاس هوشمندانه توپ را برای رافینیا کاشت تا ستاره برزیلی با ضربهای دقیق گل اول بازی را به ثمر برساند.
اما پاسخ نیوکسل خیلی زود از راه رسید. خط دفاعی بارسلونا دچار نابسامانی جدی شد و لوئیس هال از سمت چپ نفوذ کرد. او که در موقعیت آفساید نبود، پاس دقیقی به آنتونی الانگا داد؛ بازیکنی که از جلو آمدن بیش از حد ژوائو کانسلو و جرارد مارتین استفاده کرد و با ضربهای هوشمندانه و فنی دروازه خوان گارسیا را باز کرد تا بازی ۱-۱ مساوی شود.

بارسلونا دوباره پیش افتاد. روی یک ضربه ایستگاهی که رافینیا ارسال کرد، جرارد مارتین با ضربه سر توپ را به سمت نقطه پنالتی فرستاد و مارک برنال در موقعیت مناسب حاضر شد تا توپ را به تور بچسباند و گل دوم بارسا را به ثمر برساند.

اما باز هم الانگا اجازه نداد بارسا با خیال راحت بازی را کنترل کند. در دقیقه ۲۸، یک حرکت نمایشی و پاس غیرضروری از لامین یامال نزدیک محوطه جریمه باعث از دست رفتن توپ شد. هال توپ را ربود و هاروی بارنز با سانتری دقیق به تیر دوم، توپ را از میان پاهای رونالد آرائوخو عبور داد. در حالی که خط دفاعی بارسلونا کاملاً به هم ریخته بود، الانگا در موقعیت مناسب قرار گرفت و با ضربهای ساده گل دوم خودش و نیوکسل را زد تا بازی دوباره مساوی شود.