
به گزارش "ورزش سه"، ایگور تودور پس از حذف تیمش از لیگ قهرمانان مقابل اتلتیکو مادرید، در نشست خبری حاضر شد و با وجود شکست، از عملکرد بازیکنانش ابراز رضایت کرد.
او درباره احساسش پس از حذف گفت: «از رقابتها کنار رفتیم، اما حس کلی بسیار خوب بود. تیم بسیار خوبی دیدیم، بازیکنان عملکرد خوبی داشتند و هواداران هم این موضوع را با تشویقهایشان نشان دادند.»

سرمربی کروات درباره عملکرد بازیکنانش افزود: «از بازیای که بازیکنانم انجام دادند بسیار افتخار میکنم. در جریان بازی ثبات داشتیم و در بخشهایی مثل توان بدنی، کیفیت و ذهنیت برتری نشان دادیم. آنها هرگز تسلیم نشدند و در تمام خطوط عملکرد خوبی داشتند.»
او درباره ادامه فصل گفت: «کار، کار و کار. بازیکنان باور دارند که میتوانیم اوضاع را بهتر کنیم. اتفاق امروز برای آنها مهم بود، همانطور که بازی مقابل لیورپول هم مهم بود. کانر به خاطر بیماریاش فقط برای حدود ۲۰ دقیقه آماده بازی بود.»
تودور همچنین درباره شروع بازی در ورزشگاه متروپولیتانو گفت: «آن ۳۰ دقیقه ابتدایی در مادرید نابودمان کرد. نه به مسائل تاکتیکی مربوط بود و نه به کیفیت تیم. مقابل کریستال پالاس کنترل بازی را در اختیار داشتیم، اما...»
او در پایان به قهرمانی فصل گذشته در لیگ اروپا اشاره کرد و گفت: «قهرمانی در آن رقابتها تجربه مهمی در مسابقات اروپایی به ما داد و اعتمادبهنفس بازیکنان را افزایش داد.»