کد: 234940828 اسفند 1404 ساعت 16:1050.1K بازدید

انگشت قطع شده ستاره گالاتاسرای پیوند خورد

نوآ لنگ تأیید کرد که عمل جراحی‌اش با موفقیت انجام شده است؛ او پس از مصدومیتی شدید در جریان دیدار لیگ قهرمانان اروپا میان لیورپول و گالاتاسرای، تحت عمل جراحی قرار گرفت.
انگشت قطع شده ستاره گالاتاسرای پیوند خورد

به گزارش "ورزش سه"، گالاتاسرای در آنفیلد با نتیجه ۴–۰ مقابل لیورپول شکست خورد و رؤیای خود را در لیگ قهرمانان به شکلی دردناک از دست داد. در این بازی، چند بازیکن تیم ترکیه‌ای از جمله ویکتور اوسیمن (مصدومیت از ناحیه مچ دست) و همین‌طور لنگ آسیب دیدند.  

نوآ لنگ دچار بریدگی عمیق در انگشت شست دست راست خود شد؛ این حادثه زمانی رخ داد که او پس از لغزیدن از زمین، دستش میان دو تابلوی تبلیغاتی گیر کرد. شدت جراحت به حدی بود که او با برانکارد از زمین خارج شد و درد زیادی داشت.  

2434716

صبح پنج‌شنبه، این بازیکن با انتشار پیامی پس از عمل جراحی در لیورپول، خبر از وضعیت خوب خود داد و نوشت: «چیزهای بد پیش می‌آید. جراحی موفقیت‌آمیز بود! از همه برای پیام‌ها و حمایتشان ممنونم.»  

پس از مسابقه، خبرنگار شبکه TRT Spor ترکیه محل دقیق حادثه را نشان داد و توضیح داد که چگونه انگشت لنگ ممکن است در میان تابلو‌ها گیر کرده باشد.  

گزارش‌ها حاکی از آن است که این حادثه ممکن است منجر به بررسی مجدد ایمنی حاشیه زمین در مسابقات تحت نظارت یوفا شود، زیرا نگرانی درباره سلامت بازیکنان افزایش یافته است.  

در آن مسابقه، دومینیک سوبوسلای، هوگو اکتیکه، گراوِنبرخ و محمد صلاح برای لیورپول گلزنی کردند تا این تیم ضمن صعود به مرحله یک‌چهارم نهایی، برای دیدار با پاری‌سن‌ژرمن آماده شود.  

2434652
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
67اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار