
به گزارش "ورزش سه"، روزنامه آاِس به نقل از مورینیو در برنامه Jogo de Palavra نوشت که او گفته است:«میخواستم زودتر از بارسلونا جدا شوم، اما پدرم مانع شد.»
مورینیو پس از آنکه پیشتر همین نقش را در پورتو بر عهده داشت، در سال ۱۹۹۶ بهعنوان دستیار بابی رابسون به بارسلونا پیوست. او تا سال ۲۰۰۰ در باشگاه کاتالانی ماند، تا اینکه فرصت هدایت بنفیکا برایش فراهم شد و مسیرش بهعنوان سرمربی آغاز شد.
مورینیو توضیح داد:«وقتی در بارسلونا دستیار بودم، باشگاه براگا با من تماس گرفت و من به پدرم گفتم که میخواهم جدا شوم.» او تأکید کرد:«پدرم به من گفت منطقی باشم و اینکه فرصت من چه در براگا، چه در ویتوریا گیمارش یا هر تیم پرتغالی دیگری خواهد رسید. اما باید از زمانم در بارسلونا استفاده کنم تا یاد بگیرم کار با بازیکنان بزرگ چگونه است. خوشبختانه به توصیهاش گوش دادم.»