کد: 234975501 فروردين 1405 ساعت 19:3431K بازدید

خط حمله تیم ملی متحول می شود

با توجه به خط خوردن سردار آزمون از اردوی تیم ملی پیش بینی می شود، در آینده ای نزدیک زوج سازی جدیدی در خط حمله ی تیم ملی صورت بگیرد.
 خط حمله تیم ملی متحول می شود

به گزارش "ورزش سه"، در سال های اخیر  همواره دو بازیکن حاضر در خط حمله ی تیم ملی سردار آزمون و مهدی طارمی بودند. اگر در مسابقه ای هم کادر فنی تیم ملی تصمیم می گرفت، تیم ملی را با یک مهاجم روانه ی میدان کند، مهدی طارمی یا سردار آزمون  در پست وینگر به میدان می آمدند و در همه ی این سال ها مهاجمان زیادی بودند که در سایه ی مهدی طارمی و سردار آزمون بیرون از گود ماندند، در حالی که مهاجمان شایسته ای بودند. یکی از مهاجمان شایسته به اردوی جدید تیم ملی هم دعوت شده است. علی علیپور که با پیراهن پرسپولیس آقای گل لیگ برتر شد و سال ها در لیگ برتر پرتغال هم با بازی هایی که از خود به نمایش می گذاشت و ایضا گل هایی که می زد، شایسته دعوت به اردوی تیم ملی و حتی بازی برای تیم ملی بود.

2247785

یکی دیگر از مهاجمانی که به نظر شایسته ی حضور در اسکواد اصلی تیم ملی است، امیرحسین حسین زاده مهاجم تراکتور است. مهاجمی که در فصل قهرمانی استقلال بدون باخت یکی از مهره های موثر بود و در  اولین قهرمانی تیم تراکتور در لیگ برتر هم نقش مهمی داشت. او حتی این فصل هم یکی از مهره های موثر تراکتور در لیگ برتر و لیگ الیت بود و این شانس را دارد، در هر دو لیگ به موفقیت های خود و تیمش اضافه کند. شاید مهاجمی که در کنار مهدی طارمی در ترکیب تیم ملی قرار گیرد مهاجمی غیر از این دو باشد. شاید دنیس اکرت اما این را باید به فال نیک گرفت. به این خاطر که مهدی طارمی و سردار آزمون مهاجمانی شبیه به هم هستند. مهاجمانی بلند قامت با گام های بلند که روی ضربات سر خوب هستند و روی زمین هم خوب بازی می کنند. اما همواره بهترین زوج ها در خط حمله زوج هایی هستند که شکل بازی آنها متفاوت باشد. چرا که این تفاوت موجب می شود، تیم مهاجم پلن های بی شمار و پر تعدادی برای رسیدن به گل  داشته باشد. ضمن اینکه دو مهاجم با شکل بازی متفاوت یکدیگر را به خوبی پوشش می دهند یا با عبارتی هم را کامل می کنند. مثل زوج شیخ دیاباته و مهدی قایدی در استقلال. نکته ی مهم دیگر اگر تیم ملی به دلیل شرایط سخت در جام جهانی تصمیم به بازی با یک مهاجم بگیرد، مهاجمی که در نقش وینگر بازی می کند، دیگر (مهدی طارمی یا سردار آزمون) سانتر فوروارد نیست.

دو سانتر فوروارد در ترکیب تیم ملی. این کمی از نظر تاکتیکی اشتباه است و شاید همه اش اشتباه باشد. در کنار سانتر فوروارد مهاجمی که قرار می گیرد، باید مهاجم مکمل یا مهاجم در سایه با شکل بازی متفاوت به نسبت سانتر فوروارد باشد. این حتی در دفاع هم به تیم ملی کمک می کند، چون مهاجم مکمل و مهاجم در سایه بازیکنی است سرعتی و پرتوان که روی زمین خوب بازی می کند و می تواند در دفاع به تیم ملی کمک کند. ما این نقش را از علی علیپور و امیر حسین حسین زاده در پرسپولیس و تراکتور می بینیم و حتی در بازگشت دوباره سردار آزمون به اردوی تیم ملی که اتفاق محتملی است، باز به سود تیم ملی است در زوج سازی تغییر نگرش دهد و از دو سانتر فوروارد به عنوان زوج در خط حمله بهره نبرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
80اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار