کد: 234991803 فروردين 1405 ساعت 05:1537.6K بازدید

نقشه‌های ناگلزمن برای جواهر جدید آلمان

یولیان ناگلزمن، سرمربی تیم ملی آلمان، پس از دعوت از لنارت کارل، استعداد جوان بایرن مونیخ، به تیم ملی بزرگسالان، مشتاق است او را در میدان ببیند.
نقشه‌های ناگلزمن برای جواهر جدید آلمان

به گزارش "ورزش سه"،یولیان ناگلزمن، سرمربی تیم ملی آلمان، مشتاق است عملکرد لنارت کارل، بازیکن جوان بایرن مونیخ، را از نزدیک ببیند؛ پس از آنکه برای نخستین بار او را به تیم ملی بزرگسالان فراخواند.

کارل ۱۸ ساله برای اولین بار در فهرست تیم ملی آلمان قرار گرفته و برای دیدارهای دوستانه این هفته برابر سوئیس و غنا دعوت شده است.

2430451

ناگلزمن به روزنامه بیلد گفت: «انتظار دارم او انرژی جوانی و روحیه بازیگوشش را به زمین و به تیم ملی بیاورد. او ترجیح می‌دهد در مرکز بازی کند، اما برنامه داریم از او در جناح راست هم استفاده کنیم. با این حال، نمی‌خواهم فشار غیرواقعی رویش بگذارم یا از او انتظار معجزه داشته باشیم. او باید همان چیزی را ارائه دهد که یک بازیکن جوان نماینده‌اش است: آزادانه و با دلش بازی کند؛ دقیقاً همان‌طور که در بایرن انجام داده.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
48اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار