کد: 235051906 فروردين 1405 ساعت 09:1723K بازدید

رقابت دو غول آمریکا برای جذب کاسمیرو آغاز شد

اینترمیامی و لس آنجلس گلکسی علاقه زیادی به جذب کاسمیرو دارند.
رقابت دو غول آمریکا برای جذب کاسمیرو آغاز شد

به گزارش "ورزش سه"، اینترمیامی و لس‌ آنجلس گلکسی در حال بررسی اقدامی برای جذب کاسمیرو پس از پایان قراردادش با باشگاه منچستریونایتد در تابستان امسال هستند. این بازیکن برزیلی ماه گذشته اعلام کرد که قصد دارد در ماه ژوئن لیگ برتر را ترک کند، پس از این که این باشگاه تصمیم گرفت گزینه تمدید یک‌ ساله قرارداد او را فعال نکند.

با این حال، در حال حاضر هیچ‌یک از باشگاه‌های علاقه‌مند به جذب او جای خالی برای بازیکن شاخص ندارند. این که دو باشگاه بزرگ لیگ فوتبال آمریکا به کاسمیرو علاقمند هستند چندان تعجب‌آور نیست. به نظر می‌رسد این هافبک دفاعی که در رئال مادرید هر افتخار ممکنی را به دست آورده است، گزینه‌ای ایده‌آل برای این لیگ محسوب می‌شود. اتلتیک با انتشار این خبر، مدعی شده است که هر دو تیم نیز به او نیاز دارند.

2430616

گلکسی پس از این که ریکی پوچ برای دومین بار در طول دو سال اخیر مجبور به انجام جراحی دوم روی رباط صلیبی شد، یک هافبک را از دست داده است. در همین حال، میامی نیز پس از بازنشستگی سرخیو بوسکتس در ماه دسامبر، هنوز نتوانسته است به‌ طور کامل جای او را پر کند و این موضوع به وضوح در ترکیب این تیم نیز مشخص است..

با این حال، محدودیت‌های لیگ فوتبال آمریکا ظاهراً انتقال او به هر یک از این دو باشگاه را دشوار می‌کند. نه میامی و نه لس‌آنجلس در حال حاضر جای خالی برای بازیکن شاخص ندارند و بنابراین نمی‌توانند قراردادی متناسب با تجربه کاسمیرو به او پیشنهاد دهند که شاید تغییراتی جدی در تصمیم او برای آینده‌اش داشته باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
35اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار