کد: 235066807 فروردين 1405 ساعت 01:3826K بازدید

اوکراین ۱-۳ سوئد | گیوکرش، چوب جادوی پاتر!

سوئد با هت‌تریک ویکتور گیوکرش، اوکراین را ۳-۱ شکست داد و به مرحله بعدی پلی‌آف جام جهانی ۲۰۲۶ راه پیدا کرد.
اوکراین ۱-۳ سوئد | گیوکرش، چوب جادوی پاتر!

به گزارش "ورزش سه"، بازی‌های پلی‌آف همیشه پر از اضطراب‌اند؛ یا می‌بری و رؤیای حضور در جام جهانی زنده می‌ماند، یا باید با حسرت به کشورت برگردی و این تورنمنت تابستانی را از تلویزیون تماشا کنی. اوکراین با امیدی زنده وارد والنسیا شد. بازی کردن به‌عنوان میزبان، آن هم هزاران کیلومتر دور از خانه به‌خاطر جنگ، اصلاً خوب نیست. روی نمایشگر ورزشگاه نوشته شده بود:«اسپانیا، از مهمان‌نوازی‌تان متشکریم.» سکوها پر از هواداران اوکراینی بود که آماده بودند تیم‌شان را تشویق کنند و امیدی که در چهره‌هایشان دیده می‌شد، مستقیماً به زمین بازی منتقل شده بود.

اما فوتبال همیشه یک حریف دارد؛ رقیبی که همان چیزی را می‌خواهد که تو می‌خواهی. سوئد، که مهمان این رقابت برای تیم شرق اروپا بود، تصمیم گرفت کارت‌هایش را بازی کند و کارت‌های خوبی هم داشت. تنها شش دقیقه طول کشید تا گیوکرش، بهترین و گران‌ترین بازیکن حاضر در زمین، روی یک حرکت تیمی زیبا، تیمش را پیش بیندازد. با این حال، این ضربه هم نتوانست شور و اشتیاق هواداران اوکراینی را کم کند. شاگردان ربروف تلاش می‌کردند و زوج خیرونا (وانات–سیگانکوف) بار تیم را به دوش می‌کشیدند و موقعیت‌هایی ایجاد می‌کردند. اما تیم گراهام پاتر در میانه نیمه اول کنترل بازی را در دست گرفت و با ضدحملات سریع الانگا، خط دفاع اوکراین را به‌سادگی به هم می‌ریخت. در چنین شرایطی، نیمه اول به پایان رسید؛ سوئد مسلط بود و اوکراین با قلب و غرور می‌جنگید.

نیمه دوم با طوفان هجومی سوئد آغاز شد؛ طوفانی که می‌توانست کار را تمام کند. ابتدا کالستروم که با واکنش فوق‌العاده تروبین متوقف شد و سپس گودموندسون که ضربه‌اش خطرناک بود، می‌توانستند قبل از دقیقه پنج نیمه دوم، نتیجه را قطعی کنند. در حالی که زمین کاملاً به سمت دروازه دروازه‌بان بنفیکا کج شده بود، بار دیگر بهترین و گران‌ترین بازیکن میدان ظاهر شد. گیوکرش توپ را در موقعیتی مناسب دریافت کرد، به سمت دو مدافع مرکزی اوکراین رفت و با ضربه‌ای دقیق، بدون قدرت زیاد، گل دوم را به ثمر رساند.

2436272

به نظر می‌رسید بازی تمام شده است، اما اوکراین هنوز می‌خواست آخرین ذره امیدش را زنده نگه دارد. چندین بار تلاش کردند، اما در دفاع بی‌دقتی کردند و مقابل مهاجمی مثل بازیکن آرسنال، این یعنی امضای حکم شکست. و همین‌طور هم شد. در یک ضدحمله، پیشروی سریع گیوکرش با خطای واضح تروبین در محوطه جریمه متوقف شد. خود این مهاجم پشت ضربه پنالتی ایستاد و آن را تبدیل به گل کرد تا هت‌تریکش را کامل و پیروزی تیمش را قطعی کند.

در لحظات پایانی اوکراین یکی از گل‌ها را جبران کرد اما فایده‌ای نداشت و در نهایت این سوئد بود که به مرحله بعدی رفت و حال باید حریف لهستان شود تا به جام جهانی صعود کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
79اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار