کد: 235081507 فروردين 1405 ساعت 20:3241.9K بازدید

لوکاکو کل ناپولی را عصبانی کرد!

آینده روملو لوکاکو اکنون در داخل باشگاه ناپولی مورد بحث قرار گرفته است.
لوکاکو کل ناپولی را عصبانی کرد!

به گزارش "ورزش سه"، عملکرد و وضعیت آمادگی این مهاجم باعث شده تا درباره شرایط او در ناپولی بحث‌هایی شکل بگیرد. همچنین، اقدامات لوکاکو در این هفته توجه‌ها و حساسیت‌ها نسبت به آینده او در ناپل را بیشتر کرده است. 

طبق گزارش‌ها انتظار می‌رفت این مهاجم بلژیکی دیروز در مرکز تمرینی «کاستل ولتورنو» حضور پیدا کند، اما او حاضر نشد. لوکاکو تصمیم گرفت در کشورش بماند و به‌صورت شخصی تمرینات بدنسازی خود را ادامه دهد؛ موضوعی که باعث نارضایتی مدیران باشگاه شد، چرا که هیچ توافقی در این‌باره با آن‌ها نداشت.

لوکاکو احتمالاً به ۷ تا ۱۰ روز زمان بیشتر برای تمرینات شخصی نیاز دارد؛ این درخواستی است که او صبح روز گذشته به باشگاه ارائه داده است. به همین دلیل، بعید است این بازیکن در دیدار بعدی ناپولی مقابل میلان در دسترس باشد و هنوز مشخص نیست که آیا برای بازی مقابل پارما به ترکیب تیم بازخواهد گشت یا نه.

عامل کلیدی در تصمیم‌گیری درباره آینده او، سرمربی تیم یعنی آنتونیو کونته خواهد بود؛ کسی که گفته می‌شود از غیبت بدون هماهنگی لوکاکو در روز پنج‌شنبه رضایت نداشته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
32اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار