کد: 235082607 فروردين 1405 ساعت 21:27175.1K بازدید

سفر با هماهنگی باشگاه بوده است

واکنش پرسپولیس به شایعه اخراج پیروانی

سخنگوی باشگاه پرسپولیس شایعه برکناری افشین پیروانی را تکذیب کرد.
واکنش پرسپولیس به شایعه اخراج پیروانی

به گزارش "ورزش سه"، در ساعات اخیر شایعاتی پیرامون برکناری افشین پیروانی به دلیل سفر به ایالات متحده در روزهای گذشته منتشر شد که با واکنش‌های مختلفی از سوی هواداران پرسپولیس همراه بود و همچنین با صحبتهایی از طرف اهالی فوتبال همراه بود و حالا سخنگوی پرسپولیس به آن واکنش نشان داده است.

علی بازگشا سخنگوی پرسپولیس در این خصوص به خبرنگار ما گفت: «سفر آقای پیروانی از پیش برنامه ریزی و با هماهنگی باشگاه بود و قرار بود قبل فیفادی بروند و ایشان هم اعلام کردند هر زمانی که اعلام شود تمرینات آغاز خواهد شد تا 72 ساعت به ایران خواهند بر خواهند گشت.«

وی افزود: ایشان همیشه پای کار ایران بودند و الان هم اعلام کردند هر زمانی که سازمان لیگ اعلام کنند، در تمرینات حضور خواهند داشت.

او در مورد شایعه برکناری پیروانی از مدیریت تیم پرسپولیس گفت: «این خبر صحت ندارد و چنین تصمیمی از سوی مدیریت باشگاه گرفته نشده است. این سفر با هماهنگی باشگاه بوده است.»

2213537

سخنگوی پرسپولیس در این باره ادامه داد: «ایشان در مورد برنامه های تمرینات فردی بازیکنان و همچنین صحبت با کادرفنی هماهنگی را انجام دادند و زمانی که سازمان لیگ در مورد زمان آغاز لیگ برتر تصمیم بگیرد، ایشان هم به کشور باز خواهند گشت و کار خود را از سر خواهند گرفت.»

افشین پیروانی نزدیک به یک دهه در تیم فوتبال پرسپولیس به عنوان مدیر (سرپرست) حضور داشته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
136اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار