کد: 235091708 فروردين 1405 ساعت 12:3126.8K بازدید

دوست و دشمن قدوس مقابل نیجریه (عکس)

هافبک میانی تیم ملی ایران روز پرچالش مقابل تیم نیجریه داشت.
دوست و دشمن قدوس مقابل نیجریه (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، سامان قدوس با گلزنی در مسابقه حساس هفته بیستم لیگ برتر امارات مقابل شارجه، با آمادگی خوبی به اردوی تیم ملی ایران در ترکیه اضافه شد و پس از چهار جلسه تمرین، روز گذشته در مسابقه تدارکاتی مقابل نیجریه به میدان رفت که بیشتر هم در میانه زمین دیده می‌شد و کمتر در  فاز هجومی فعالیت داشت.

قدوس که جلوتر از محمد قربانی و بین محمد محبی و علی قلی‌زاده در ترکیب قرار گرفته بود، با پاس‌های کوتاه سعی داشت به شکل بازی تیم ملی مقابل نیجریه نظم بدهد و یک ارسال خطرناک هم در دقیقه 31 از میانه زمین انجام داد که ضربه سر حسین کنعانی تبدیل به گل نشد.

2436565

البته سامان جدا از مباحث فنی، قبل از مسابقه و در جریان بازی هم دوست و دشمن داشت و پس از دیدار دوباره با یکی از هم‌بازیان قدیمی خود در برنتفورد انگلیس، در نیمه دوم با یک بازیکن دیگر نیجریه درگیری پیدا کرد.

2436566

فرانک اونیکا، هافبک دفاعی 28 ساله تیم ملی نیجریه که در دقیقه 90 مسابقه دیروز مقابل ایران به جای آدمولا لوکمن به‌عنوان یار جانشین به زمین آمد، طی سه فصل متوالی در لیگ برتر انگلیس هم‌بازی سامان قدوس بود که در تابستان سال گذشته و همزمان با هافبک ایرانی، از جمع زنبورها جدا شد و به آگسبورگ آلمان و در ادامه کاونتری انگلیس رفت، اما جدال تدارکاتیِ دیروز، فرصتی بود تا این دو بازیکن دوباره دیداری تازه کنند.

2436564

البته قدوس در جریان مسابقه با امانوئل فرناندز، مدافع تیم نیجریه که در شروع نیمه دوم به زمین آمد و روی او مرتکب خطا شد نیز یک درگیری لفظی داشت که علیرضا جهانبخش و داور ترکیه‌ای میانجی‌گری کردند و نگذاشتند مجادله آنها جدی شود.

عکس: محسن داوودی 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
31اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار