
به گزارش "ورزش سه"، تمرین صبح امروز شنبه تیم ملی فوتبال ایران در حالی در اردوی آنتالیا پیگیری شد که امیر قلعهنویی تصمیم گرفت بازیکنان اصلی خود و نفراتی که 45 دقیقه در زمین حضور داشتند را استراحت بدهد و در کنار دیگر نفرات در زمین چمن تمرین ندهد.
بازیکنانی که روز گذشته بهطور کامل روی نیمکت تیم ملی ایران مقابل نیجریه نشستند یا در لحظات پایانی به زمین رفتند، امروز در زمین چمن حاضر شدند و زیر نظر قلعهنویی و دستیارانش به تمرین پرداختند تا آماده مسابقه تدارکاتی آینده مقابل کاستاریکا شوند.
ملیپوشانی هم که دیروز فرصت بیشتری برای بازی داشتند و در ترکیب قرار گرفتند نیز امروز ریکاوری خواهند کرد تا شرایط بهتری برای دیدار دوستانه با کاستاریکا داشته باشند.
گفتنی است، تیم ملی فوتبال ایران سه روز دیگر (یازدهم فروردینماه) در دومین مسابقه تدارکاتی در جریان اردوی ترکیه به مصاف تیم ملی کاستاریکا خواهد رفت.