کد: 235094408 فروردين 1405 ساعت 14:2115.7K بازدید

مارکوپولوی والیبال ایران تیم ملی را رزرو کرد!

محمدرضا حضرت‌پور‌ پیش از توقف مسابقات یکی از آماده‌ترین بازیکنان لیگ برتر والیبال ایران بود.
مارکوپولوی والیبال ایران تیم ملی را رزرو کرد!

به گزارش "ورزش سه"، می‌توان به محمدرضا حضرت‌پور لقب مارکوپولوی والیبال ایران را اطلاق کرد. او در فصول اخیر دائما تیم خود را تغییر داده و در هیچ یک از باشگاه‌هایی که میدان رفته ماندگار نبوده است. از پیکان و شهداب گرفته تا سایپا و حالا شهرداری ارومیه تیم‌هایی بوده‌اند که این لیبروی ملی‌پوش در عرض یک مدت کوتاه برای آنها به میدان رفته است.

تیمی که حضرت‌پور‌ در این فصل برای آن به میدان می‌رود یعنی شهرداری ارومیه روزهای پرنوسانی را تا پیش از توقف لیگ برتر به خاطر جنگ تجربه کرد. شهرداری ارومیه روندی سینوسی را طی کرد اما در این میان محمدرضا حضرت‌پور روزهای خوبی را در این تیم شهر خود تجربه کرد و جزو بهترین‌های لیگ هم بوده است.

تا پیش از توقف لیگ برتر والیبال ایران محمدرضا حضرت‌پور با ٧١ درصد موفقیت در دریافت سومین دریافت کننده‌ برتر مسابقات به حساب می‌آمد. او همچنین تا پایان هفته بیستم ١١٢ توپ‌‌گیری موفق انجام داده و در این بخش نیز در بین بهترین‌ها قرار دارد. با این فرمی که حضرت‌پور‌ ارائه داده به نظر می‌رسد او گزینه اول روبرتو پیاتزا در پست لیبرو برای تابستان پیش رو خواهد بود. 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار