کد: 235106509 فروردين 1405 ساعت 00:0089.7K بازدید

‏‫او هر سال در بازی اسطوره‌ها روی نیمکت است

کلوپ تایید کرد: به آنفیلد برمی‌گردم!

یورگن کلوپ با حضور در دیدار خیریه بنیاد لیورپول و دورتموند، دوباره جو بی‌نظیر آنفیلد را تجربه کرد، تایید کرد که سال آینده هم برای هدایت قرمزها به خانه بازخواهد گشت.
کلوپ تایید کرد: به آنفیلد برمی‌گردم!

به گزارش ورزش سه، عصر شنبه ورزشگاه آنفیلد شاهد یکی از احساسی‌ترین قاب‌های فوتبالی سال ۲۰۲۶ بود. یورگن کلوپ، معمار نوین لیورپول، بار دیگر روی نیمکت محبوبش نشست تا هدایت تیم اسطوره‌های این باشگاه را در تقابل با ستاره‌های سابق دورتموند بر عهده بگیرد. در شبی که یاران استیون جرارد، پیتر کراوچ و درک کویت به تساوی ۲-۲ مقابل زنبورها رضایت دادند، همه نگاه‌ها به مردی بود که حالا در آستانه دومین سالگرد جدایی‌اش از بندر لیورپول، دوباره در کانون توجهات قرار گرفته است.پ

چراغ سبز کلوپ به هواداران؛ بازگشت برای یک شب دیگر

در حالی که این روزها آرنه اشلوت فشار سنگینی را روی نیمکت لیورپول تحمل می‌کند و برخی هواداران با یادآوری مصاحبه‌های قدیمی کلوپ، رویای بازگشت او برای یک دوره دوم را در سر می‌پرورانند، یورگن خبری را تایید کرد که اگرچه بازگشت دائم نیست، اما برای هواداران به اندازه یک قهرمانی شیرین است. کلوپ تایید کرد که اگر سال آینده دوباره مسابقه‌ای توسط بنیاد خیریه باشگاه ترتیب داده شود، قطعا برای هدایت تیم اسطوره‌ها به آنفیلد بازخواهد گشت.

اعتراف صادقانه یورگن: از هر ثانیه این حضور لذت بردم

کلوپ در پایان بازی و در حالی که به وضوح تحت‌تاثیر جو ورزشگاه بود، درباره حس و حالش گفت: «همه چیز عالی بود. هیچ چیز واقعا تغییر نکرده است. من از هر ثانیه این حضور لذت بردم. نقش من امروز این نبود که حرف‌های زیادی بزنم؛ من اینجا بودم تا برای بنیاد خیریه و بخشی از یک تجربه واقعا خاص باشم. دیدن دوباره بچه‌های لیورپول و دورتموند که خیلی وقت بود آن‌ها را ندیده بودم، فوق‌العاده بود.» او با اشاره به کیفیت بازی افزود: «دیدن بازی پسرها لذت‌بخش بود. جادوی تیاگو به تنهایی ارزش خرید بلیت این بازی را داشت!»

2436746

پاسخ کوتاه و کوبنده به قرار سال آینده

وقتی گزارشگر از او پرسید «پس سال آینده می‌بینیمت کلوپ؟»، او بدون درنگ و با لبخند گفت: «بله!»؛ پاسخی که نشان می‌دهد او قصد دارد حضور در بازی‌های اسطوره‌ها را به یک سنت سالانه تبدیل کند و پیوند ناگسستنی‌اش با مرسی‌ساید را حفظ نماید.

کلوپ طی ۹ فصل حضور در آنفیلد، لیورپول را به قهرمانی لیگ برتر، لیگ قهرمانان، جام حذفی، جام باشگاه‌های جهان و دو جام اتحادیه رساند. او که با وجود برخی بدشانسی‌ها و نایب‌قهرمانی‌های ۹۷ امتیازی، نامش را در تالار مشاهیر باشگاه حک کرده، هنوز هم از آنچه به دست آورده شگفت‌زده است: «چقدر آدم باید احمق باشد که رویاهایی به این بزرگی داشته باشد! از جایی که من آمده بودم، رسیدن به این افتخارات یک معجزه بود. شما باید سخت کار کنید، اما اینکه در نهایت سر از یکی از بزرگ‌ترین و احساسی‌ترین باشگاه‌های جهان درآورید، توصیف‌ناپذیر است. حتی وقتی به استادیوم خالی نگاه می‌کردم، غرور عجیبی داشتم که ۹ سال اینجا بودم. اینجا خانه من بود و هست؛ این واقعا دیوانه‌کننده است!»

هواداران لیورپول که دلتنگ هیجان کنار خط و مشت‌های گره‌کرده یورگن هستند، حالا حداقل می‌دانند که حتی اگر او روی نیمکت تیم اصلی نباشد، آنفیلد سالی یک بار میزبان پادشاه آلمانی‌اش خواهد بود تا خاطرات شیرین یک دهه افتخار دوباره زنده شود.

واکنش رسانه‌ها

اتلتیک: بازگشت پادشاه و جادوی تیاگو

جیمز پیرس در گزارش تحلیلی خود برای اتلتیک، تمرکز ویژه‌ای بر اتمسفر ورزشگاه داشت. او نوشت که حضور کلوپ باعث شد تا بازی اسطوره‌ها فراتر از یک مسابقه خیریه معمولی باشد. پیرس تایید کرد که کلوپ نه تنها از بازگشت به آنفیلد به وجد آمده، بلکه تماشای بازی تیاگو آلکانترا در میانه میدان را «هدیه‌ای برای هواداران» توصیف کرده است. اتلتیک می‌گوید اینکه کلوپ با تایید حضور در سال آینده، عملاً خود را به عنوان «سفیر معنوی» دائم باشگاه تثبیت کرده است.

لیورپول اکو: شب خاطره‌انگیز و پاسخ کوتاه کلوپ

رسانه محلی لیورپول اکو که اخبار روزمره باشگاه را پوشش می‌دهد، به طور ویژه روی لحظه پرسش و پاسخ کلوپ در کنار زمین زوم کرد. این رسانه گزارش داد که وقتی از کلوپ درباره بازگشت در سال ۲۰۲۷ سوال شد، پاسخ مثبت او موجی از تشویق را در سکوهای «کاپ» به همراه داشت. اکو خاطرنشان کرد که کلوپ با وجود نقش مدیریتی جدیدش در ردبول، ثابت کرد که اولویت عاطفی‌اش همچنان مرسی‌ساید است و این موضوع برای بنیاد خیریه باشگاه (LFC Foundation) یک پیروزی بزرگ بازاریابی محسوب می‌شود.

گاردین: میراثی که سنگینی می‌کند

بخش ورزشی گاردین در یادداشتی تحلیلی به قلم اندی هانتر، به جنبه‌های عاطفی بازگشت کلوپ پرداخت. هانتر نوشت که کلوپ با حضورش و کلماتش درباره اینکه «اینجا همیشه خانه من است»، نشان داد که جدا کردن نام او از تاریخ مدرن لیورپول غیرممکن است. گاردین به نقل از کلوپ بر این نکته تاکید کرد که او خودش را خوش‌شانس‌ترین آدم دنیا می‌داند که توانسته ۹ سال در «احساسی‌ترین باشگاه جهان» فعالیت کند و تعهد او برای بازگشت در سال آینده، نشان‌دهنده عمق این پیوند است.

بی‌آر فوتبال: مشتها و سایه کلوپ

بلیچر ریپورت با انتشار ویدیوهایی از مشت‌های گره‌کرده کلوپ رو به هواداران، نوشت که «عشق آنفیلد به یورگن هرگز سرد نمی‌شود». آن‌ها به این نکته اشاره کردند که تایید بازگشت کلوپ برای سال آینده، یعنی او قصد دارد به طور منظم در ویترین باشگاه حضور داشته باشد؛ اتفاقی که شاید از نظر رسانه‌ای، تمرکز را از تیم اصلی و پروژه‌های جدید باشگاه منحرف کند، اما از نظر هواداران، بهترین خبر ممکن در پایان یک شب نوستالژیک بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
100اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار