
به گزارش ورزش سه، پرونده تورنمنت چهارجانبه فیفا در شهر تاشکند با ایستادن ازبکستان بر سکوی قهرمانی بسته شد. تیم ملی ازبکستان در دیدار نهایی و سرنوشتساز این رقابتها به مصاف تیم فیزیکی ونزوئلا رفت و پس از تساوی بدون گل در وقتهای قانونی، در ضربات پنالتی با نتیجه ۵ بر ۴ به پیروزی رسید.
عبدالقادر خوسانوف، مدافع میانی و یکی از بزرگترین امیدهای فوتبال ازبکستان و آسیا، در این دیدار ۹۰ دقیقه در ترکیب تیمش حضور داشت و با نمایشی بینقص، در برابر مهاجمان زهردار ونزوئلا ایجاد کرد. او که با انضباط تاکتیکی و توانایی فنی بالای خود در این مسابقات درخشید، در پایان مسابقه رسماً به عنوان بهترین بازیکن تورنمنت انتخاب شد. خوسانوف که در بازی اول مقابل گابن استراحت کرده بود، در فینال نشان داد که حضورش تا چه حد در ثبات دفاعی و بازیسازی از عقب زمین برای تیم کاناوارو تعیینکننده است.
این مدافع ۲۲ ساله و بااستعداد، در حالی به عنوان مرد شماره یک تورنمنت انتخاب شد که بهتازگی موفقیت بزرگی را در سطح اول فوتبال اروپا تجربه کرده است. عبدالقادر خوسانوف که با پیراهن منچسترسیتی به مقام قهرمانی جام اتحادیه انگلیس رسید و اولین موفقیت بزرگ لژیونری خود را جشن گرفته، با کولهباری از تجربه بینالمللی در این مسابقات حاضر شد و در این مسابقات هم نقش مهمی در قهرمانی داشت.

حضور یکی از بهترین مدافعان تاریخ فوتبال جهان روی نیمکت و درخشش مدافعی در تراز جهانی مثل خوسانوف در زمین، ازبکستان را در سطح بالایی قرار داده و این مدافع جوان ازبکی در مسیر فوقالعادهای از پیشرفت قرار دارد.