
به گزارش "ورزش سه"، وینیسیوس به والدبباس بازگشته است. او علیرغم اینکه باشگاه به او پیشنهاد داده بود روز را به استراحت بپردازد، در محل تمرین حاضر شد.
با این حال، او طبق یک برنامه اختصاصی پیش رفت: فیزیوتراپی و تمرینات ریکاوری، بدون حضور روی چمن. مصدومیتی وجود ندارد و زنگ خطری به صدا درنیامده است، اما او با خستگی قابل توجهی روبرو است؛ چرا که از زمان جام جهانی باشگاهها، در ۵۵ بازی از ۵۷ مسابقه شرکت کرده است.
تمام طرفین معتقدند که احتیاط در حال حاضر مناسبترین گزینه است؛ چند ساعتی مراقبت ویژه و استراحت. انتظار میرود او فردا روی چمن تمرین کند، هرچند تردیدهایی وجود دارد که آیا در بازی مقابل مایورکا فیکس خواهد بود یا برای تقابل با بایرن مونیخ ذخیره انرژی خواهد کرد.

این خبر اصلی تمرین بود و خبر دوم به والورده اختصاص داشت: او که برای بازی مقابل مایورکا محروم است، با اجازه باشگاه از فرصت استفاده کرده و در خانه به استراحت پرداخته است تا پیش از آغاز مقطع دشوار فصل، نفسی تازه کند. آربلوآ برای بازی با مایورکا، علاوه بر «شاهین» (والورده)، سه غایب دیگر نیز خواهد داشت: کورتوا، مندی و رودریگو. سایر بازیکنان در لیست دعوتشدگان حضور خواهند داشت.
این به معنای تایید بازگشت میلیتائو و سبایوس پس از مدتی طولانی در تمرین فردا است. برای ادر میلیتائو، این دوری سه ماه و ۲۴ روز طول کشیده که کمی کمتر از چهار ماه پیشبینی شده اولیه است. او در ۷ دسامبر مقابل سلتا دچار پارگی عضله دوسر فمورال پای چپ با درگیری تاندون شده بود. مصدومیت او به مراتب سنگینتر از سبایوس بود که در ۲۱ فوریه در ورزشگاه السادار دچار پارگی عضله پای راست شد. برای او ۴۰ روز دوری ثبت شده که این هم کمی کمتر از تشخیص اولیه (شش هفته به جای هفت هفته) است؛ موضوعی که نشاندهنده عملکرد خوب تیم پزشکی است.

جود در راه بازگشت
بازگشت این دو بازیکن، نکات برجسته لیست دعوتشدگان خواهد بود، اما چهار نام دیگر نیز شایان ذکر است: آسنسیو پس از سه غیبت (مقابل الچه، اتحاد و دربی) بازخواهد گشت؛ بلینگام در لیست باقی میماند هرچند انتظار نمیرود در ترکیب اصلی باشد (او چراغ سبز پزشکی را دارد اما هنوز برای رسیدن به آمادگی ۱۰۰ درصد به زمان نیاز دارد)؛ و اما بازگشت بزرگ متعلق به امباپه است (که پس از نیمکتنشینی در دربی، مقابل مایورکا فیکس خواهد بود). نام چهارم همان نام اولیه است: وینیسیوس، که بار کاری سنگینی را به دوش میکشد. او در ۹۸ درصد دقایقی که تحت هدایت آربلوآ در دسترس بوده، بازی کرده است و حضور او در ترکیب اصلی مقابل مایورکا قطعی نیست.