کد: 235220515 فروردين 1405 ساعت 01:4436.1K بازدید

شروع درخشان پیرترین مربی چمپیونشیپ!

روی هاجسون در شروع کوتاه‌مدت حضورش روی نیمکت بریستول سیتی، با کسب یک پیروزی ارزشمند مقابل چارلتون اتلتیک کارش را با برد آغاز کرد.
شروع درخشان پیرترین مربی چمپیونشیپ!

به گزارش "ورزش سه"، سرمربی سابق تیم ملی انگلیس از بازنشستگی خارج شده تا در هفت بازی پایانی فصل هدایت بریستول سیتی را بر عهده بگیرد و حال موفق شد اولین پیروزی تیم پس از هفت مسابقه بدون برد را رقم بزند. این مربی ۷۸ ساله که بیش از دو سال از آخرین حضورش روی نیمکت می‌گذشت، شاهد نمایش مطمئن تیمش در جنوب شرق لندن بود.

اسکات تواین در همان دقایق ابتدایی بریستول را پیش انداخت، اما لیندون دایکس، ملی‌پوش اسکاتلندی، بازی را برای چارلتون به تساوی کشاند. با این حال، نوآ ایله، مدافع میانی سوئدی، در ابتدای نیمه دوم و پس از اشتباه دروازه‌بان ویل مَنیون، گل پیروزی را به ثمر رساند.

این سه امتیاز باعث شد بریستول سیتی سه پله صعود کرده و به رتبه سیزدهم برسد. در مقابل، چارلتون با دومین شکست متوالی در جایگاه هجدهم باقی ماند و با شش بازی باقی‌مانده، هشت امتیاز از منطقه سقوط فاصله دارد.

تصمیم برای به‌کارگیری هاجسون در هفته‌های پایانی فصل حتی خود او را هم شگفت‌زده کرده بود؛ مربی‌ای که پس از ۷۸۱ روز و از زمان آخرین حضورش روی نیمکت کریستال پالاس در لیگ برتر، دوباره به کنار زمین بازگشته است.

2438308

هاجسون درباره این نتیجه گفت:«به نظرم بخش زیادی از بازی خیلی خوب بود و حتی در دقایقی که چندان از آن لذت نبردم، باید به بازیکنانم تبریک گفت که در برابر آن فشار سنگین در دقایق پایانی دوام آوردند.

در مجموع، عملکرد تیم و فوتبالی که بازی کردیم خوب بود و اگر بتوانیم این روند را حفظ کنیم، تماشای آن برای من لذت‌بخش خواهد بود و فکر می‌کنم هواداران هم از آن لذت خواهند برد و این سبک بازی موفقیت بیشتری نسبت به شکست برای ما به همراه خواهد داشت.»

او در پاسخ به این سؤال که آیا تیم را کم‌اعتمادبه‌نفس دیده، گفت:«اگر بگویم چنین چیزی را حس کردم، دروغ گفته‌ام. برای من همه‌چیز کاملاً جدید است و از قبل شناختی از عملکرد آن‌ها نداشتم. آیا باید تعجب می‌کردم؟ برای اینکه تعجب کنم، باید از توانایی‌هایشان شناخت می‌داشتم، در حالی که برای من مثل یک بوم خالی است. من با همکاری سایر اعضای کادر فنی، ترکیب تیم و سبک بازی را انتخاب کردم و حالا بعد از دیدن ۹۰ دقیقه بازی، شناخت خیلی بیشتری از آن‌ها پیدا کرده‌ام.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
43اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار