کد: 235238615 فروردين 1405 ساعت 20:308.2K بازدید

چشم لیگ یکی‌ها به جلسه حساس فردا

در حالی صحبت ازسرگیری لیگ برتر مطرح است که تکلیف ادامه فصل لیگ یک هنوز مشخص نیست.
چشم لیگ یکی‌ها به جلسه حساس فردا

به گزارش "ورزش سه"، قرار بود امروز شنبه 15 فروردین جلسه‌ای توسط سازمان لیگ برگزار شود که هدف آن تصمیم گیری برای ادامه فوتبال باشگاهی در ایران بود. از آنجا که سازمان لیگ تاکید داشت همه مدیران عامل باشگاه‌های لیگ برتری باید در جلسه حاضر باشند ظاهرا در دسترس نبودن برخی مدیران باعث تعویق 24 ساعته در این جلسه شده است. البته جلسه قرار است به صورت وبینار برگزار شود.

سناریوهای مختلفی برای ادامه مسابقات مطرح است؛ اعلام پایان لیگ با جدول فعلی، صرفا رقابت پلی آف برای تعیین رده‌های مهم بالا و پایین جدول، انجام دیدارهای تاثیرگذار در سرنوشت بالا و پایین جدول، برگزاری همه بازی‌های باقیمانده به صورت مجتمع و ... .

این در حالی است که احتمال می‌رود هر تصمیم و سناریویی برای لیگ برتر گرفته شود مشابه همان نیز برای دسته‌های پایین‌تر لحاظ شود. بر همین اساس است که خروجی جلسه فردای سازمان لیگ برای باشگاه‌های لیگ یکی بسیار مهم است.

البته پیش از این، مدیران فدراسیون و سازمان لیگ گفته بودند با توجه به حضور برخی بازیکنان لیگ برتری در تیم ملی لازم است تکلیف این مسابقات تا قبل از جام جهانی مشخص شود و به همین خاطر احتمال تاخیر در برگزاری ادامه دسته‌های پایین‌تر وجود دارد چرا که بابت تداخلشان با جام جهانی مشکلی نیست.

لیگ یک وارد هفته بیست و چهارم خود شده بود که فعالیت های ورزشی بالاجبار لغو گردید. تا به اینجای کار در جدول رده‌بندی؛ نساجی (46 امتیاز) صدرنشین است و مس شهربابک(44 امتیاز)، صنعت نفت (41 امتیاز) و سایپا (38 امتیاز) را پشت سر خود می‌بیند و در منطقه سقوط هم نود ارومیه، مس سونگون و داماش گیلان قرار گرفته‌اند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار