
به گزارش "ورزش سه"، لیگ برتر در حالی چهل روز تعطیل شد که قرار بود روز نهم اسفند تیم ذوب آهن از پرسپولیس میزبانی کند. پرسپولیسیها حتی به اصفهان رفتند اما به صورت زمینی به تهران برگشتند و آن بازی هنوز انجام نشده است. این اتفاق در حالی رخ دادکه آن روزها تیم ذوب آهن در فرم مناسبی قرار داشت و امید و انگیزه شاگردان امیدیان برای کسب سه امتیاز بالا بود.
در هر صورت وقتی کشور وارد شرایط جنگی شد، مسابقات به تعطیلی اجباری رفت و بازیکنان نیز به صورت انفرادی تمرینات خود را پیگیری کردند. منتها حالا که اعلام آتش بس شده برنامه ریزیها تیمهای مختلف برای ادامه روند آماده سازی و آغاز تمرینات گروهی نیز سر و شکل جدیتر به خود گرفته است.
این در حالی است که قرار است روز یکشنبه سازمان لیگ تصمیم و برنامه نهایی برای سرنوشت لیگ بیست و پنجم را به صورت رسمی اعلام کند. در همین خصوص، باشگاه ذوب آهن نیز منتظر است تا این مساله تعیین تکلیف شده و کارش را از سر بگیرد.
با توجه به وضعیت ذوب آهن، پلنهایی مانند برگزاری مسابقات تیمهای در معرض سقوط به صورت مجتمع و بعد از جام جهانی مطرح است و باید دید در نهایت چه تصمیمی گرفته میشود. در جدول ردهبندی، ذوبآهن در حالی با 19 امتیاز از 21 بازی در رده پانزدهم است که نسبت به تیمهای بالاتر از خودش سه امتیاز و دو بازی کمتر دارد.