کد: 235320520 فروردين 1405 ساعت 05:1528.9K بازدید

خشم ناپولی: لوکاکو در تمرین باشگاه بلژیکی

لوکاکو درخواست مدیران ناپولی برای بازگشت به ناپل و ادامه روند درمان مصدومیت لگن خود را نادیده گرفته است.
خشم ناپولی: لوکاکو در تمرین باشگاه بلژیکی

به گزارش "ورزش سه"، لوکاکو معتقد است درمان در خانه‌اش در بلژیک برای بدنش بهتر است و به همین دلیل با وجود دستور باشگاه، طی دو هفته گذشته در کشورش مانده است.

روزنامه "Het Nieuwsblad" صبح چهارشنبه گزارش داد که این بازیکن ۳۲ ساله در مرکز تمرینی بوسویل، متعلق به باشگاه آنتورپ، برای انجام یک جلسه تمرینی انفرادی دیده شده است.

2232006

بازگشت لوکاکو به تمرین نشانه مثبتی است و نشان می‌دهد روند بهبودی او در مسیر درستی قرار دارد. در روزهای آینده مشخص‌تر خواهد شد که چه زمانی به ناپل بازمی‌گردد.

اوایل این هفته، جیووانی مانا مدیر ورزشی ناپولی هشدار داده بود: «برای من شرایط کاملاً روشن است. روملو باید به اردوی تیم ملی می‌رفت، اما برخلاف خواست ما در بلژیک ماند تا تمرین کند. دوست داشتیم درباره این موضوع در ناپل صحبت کنیم؛ اما این اتفاق نیفتاد و از این بابت خوشحال نیستیم. با این حال احترام به گروه از هر چیزی مهم‌تر است. امیدوارم او ظرف یک هفته برگردد و قطعاً پیامدهایی هم خواهد داشت، اما فوتبال ادامه دارد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
36اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار