
به گزارش "ورزش سه"، سامان فلاح مدافع مازندرانی استقلال یکی از نفراتی بود که در اردوی تیم ملی برای فیفادی فروردین ماه حضور داشت و خودش را به عنوان یکی از گزینه های خط دفاعی ایران برای جام جهانی مطرح کرده است.
مدافع 25 ساله استقلال یکی از نفراتی است که قرار بود در صورت شروع اردوی تیم ملی در شمال، در زادگاه خود بماند و به جمع شاگردان امیر قلعهنویی ملحق شود، اما بعد از اعلام سازمان لیگ برای شروع تمرینات تیم های باشگاهی به تهران سفر کرد.

فلاح امروز جزو محدود بازیکنانی بود که در تمرین استقلال حضور یافت و کارش را برای ادامه لیگ برتر از سر گرفت. او که در اردوی تیم ملی هم شرایط جسمانی مناسبی داشت، با انگیزه بالا در تمرینات استقلال حضور یافته و قطعا یکی از نفراتی است که سهراب بختیاریزاده روی او حساب ویژهای برای مسابقات پیش رو باز کرده است.