کد: 235357321 فروردين 1405 ساعت 20:0415.8K بازدید

بقای شارجه به تعویق افتاد؛

مدافع تیم ملی کره علیه مورایس شد!

شارجه با دریافت گل به خودی نتوانست به برتری مقابل بنی‌یاس دست پیدا کند.
مدافع تیم ملی کره علیه مورایس شد!

به گزارش "ورزش سه"، در ادامه بازی‌های هفته بیست و دوم لیگ برتر امارات، شاگردان ژوزه مورایس در تیم شارجه، از ساعت 17:25 امروز (به وقت ایران) در ورزشگاه اختصاصی بنی‌یاس، به مصاف این تیم رده یازدهمی رفتند.

شاگردان ژوزه مورایس که هفته گذشته پیروزی مهمی در مسیر بقا در لیگ امارات مقابل الوصل به‌دست آوردند، در دیدار امروز هم شروع هجومی داشتند و توانستند در دقیقه 10 با شوت زمینی و فنی عثمان کامارا به گوشه دروازه بنی‌یاس، گل اول را به ثمر رسانند.

در شرایطی که شارجه با برتری به رختکن رفته بود، در دقیقه 51 روی شوت گودوین ساویور از پشت محوطه جریمه و برخورد توپ به پای یو مین چو، گل تساوی را با اشتباه این مدافع ملی‌پوش کره جنوبی دریافت کرد.

بازی با تساوی بدون گل رو به پایان بود که عادل الحوسنی، دروازه‌بان و کاپیتان شارجه در دقیقه 4+90 به دلیل اعتراض به داوری کارت زرد گرفت، اما به‌خاطر ادامه اعتراض‌هایش دومین اخطار را دریافت کرد و اخراج شد تا مورایس در لحظات پایانی با چالش مواجه شود ولی در نهایت یک امتیاز را بگیرد.

شاگردان ژوزه مورایس با سومین بازی متوالیِ بدون شکست و تساوی یک بر یک خارج از خانه مقابل بنی‌یاس، 25 امتیازی شدند و در رتبه هفتم جدول لیگ برتر امارات قرار گرفتند و فاصله هفت امتیازی با البطائح و تیم فرهاد مجیدی پیدا کردند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار