
به گزارش ورزش سه، در تمرین امروز که زیر نظر کریم باقری برگزار شد، پرسپولیسیها اولین تمرین خود بعد از روزهای جنگ را پشت سر گذاشتند و به زمین چمن بازگشتند.
در جمع بازیکنان ۴ نفر غایب بودند؛ سروش رفیعی، میلاد محمدی، یعقوب براجعه و محمدحسین صادقی.

اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی و کادر خارجی پرسپولیس هم هنوز به ایران بازنگشتهاند؛ اگرچه باشگاه مطمئن است که او با کاهش تنش در منطقه به ایران برمیگردد. ضمن آنکه حسن تشکری، به عنوان مربی بدنساز، امروز به کریم باقری برای برگزاری تمرین کمک کرد. تمرینی که تحت نظارت و با برنامه اعلام شده توسط اوسمار ویرا برگزار شد.

با غیبت امیلیو، مربی گلرهای پرسپولیس هم یکی از مربیان دروازهبانی تیمهای پایه به سه دروازهبان پرسپولیس کمک میکرد.

پرسپولیسیها با شروع تمرینات در انتظار نتیجه جلسه فردای سازمان لیگ برای اعلام تصمیم نهایی برای شروع یا پایان لیگ در نقطه فعلی هستند. تصمیمی که به نظر میرسد به نتایج مذاکرات اسلامآباد ارتباط بسیاری داشته باشد.
پرسپولیس در بیم و امید برای پایان خوش فصلی است که خوب آغاز نشد و سخت ادامه پیدا کرد.

آخرین تمرین پرسپولیس پیش از امروز، هشتم اسفند برگزار شده بود و آنها برای انجام بازی مقابل ذوبآهن به اصفهان سفر کرده بودند که با شروع جنگ در همان روز مسابقه و تعطیلی لیگ، همهچیز موقتا به پایان رسید.

افشین پیروانی، مدیر تیم مهمترین غایب تمرین امروز پرسپولیسیها بود. همکاری با او به دلیل سفر طولانیاش به آمریکا از سوی باشگاه تعلیق شده است.
