کد: 235380322 فروردين 1405 ساعت 19:3720.8K بازدید

دنیس اکرت با 2 گل وارد اصلی‌ها شد

مهاجم تیم ملی ایران پس از دو بازی به ترکیب استاندارد لیژ برگشت.
دنیس اکرت با 2 گل وارد اصلی‌ها شد

به گزارش "ورزش سه"، دنیس اکرت در دو هفته گذشته ژوپیر لیگ بلژیک دور از ترکیب ابتدایی استاندارد لیژ مقابل تیم‌های وسترلو و لوون بود، اما عملکرد درخشان او در دیدار اخیرشان کاری کرد تا در جدال امشب با وسترلو و یاران اللهیار صیادمنش به جمع 11 نفر اصلی برگردد.

مهاجم جدید تیم ملی ایران در نخستین مسابقه باشگاهی پس از فیفادی و در دیدار استاندارد لیژ مقابل لوون، به‌عنوان یار جانشین از دقیقه 60 به زمین آمد که توانست یک پنالتی بگیرد و دو پاس گل بدهد و با این نمایش در مسابقه امشب با وسترلو از ابتدا به کار گرفته شده است.

2440611

اکرت که در فصل جاری ژوپیر لیگ بلژیک 28 بازی انجام داده و پنج گل به ثمر رسانده، امیدوار است امشب هم با حضور در راس خط حمله استاندارد لیژ مقابل لوون، به عملکرد خوب خود ادامه بدهد و آمار گل‌هایش را بالاتر ببرد.

گفتنی است، دیدار استاندارد لیژ مقابل یاران صیادمنش در چارچوب هفته دوم از دور پلی‌آف ژوپیر لیگ بلژیک (بین تیم‌های هفتم تا دوازدهم جدول در مرحله نخست)، از ساعت 19:45 امشب آغاز می‌شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
34اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار