کد: 235397723 فروردين 1405 ساعت 15:1326.9K بازدید

دو روز تا بایرن، امباپه با رئال تمرین نکرد

ستاره فرانسوی که ابرویش بخیه خورده است، به دلیل دردهای ناشی از ضربه آرنج در بازی مقابل خیرونا و جهت احتیاط، نتوانست تمرین کند.
دو روز تا بایرن، امباپه با رئال تمرین نکرد

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید با هدف پیروزی در مونیخ، آماده نبرد در لیگ قهرمانان می‌شود. شاگردان آربلوا پس از تساوی در لیگ مقابل خیرونا در سانتیاگو برنابئو، این یکشنبه در والدبباس به تمرینات بازگشتند تا برای دیدار با بایرن آماده شوند.

غایب اصلی این جلسه تمرینی، کیلیان امباپه بود. این بازیکن فرانسوی پس از ضربه آرنج ویتور ریس در بازی جمعه گذشته، در ناحیه ابرو بخیه دریافت کرد. او در بازگشت تیم به تمرینات، به دلیل دردهای ناشی از آن ضربه و رعایت احتیاط نتوانست تمرین کند، هرچند حضور او در مونیخ احتمالا با خطری روبرو نیست.

در حال حاضر ابهام در حضور تیبو کورتواست که به نظر می‌رسد برای این بازی نیز آماده نخواهد بود ولی فرلاند مندی در جناح چپ برگشته و احتمالا از ابتدا بازی خواهد کرد. غایب قطعی نیز رودریگو خواهد بود که فصل را از دست داده است.

2440358
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
101اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار