
به گزارش "ورزش سه"، هنوز راه زیادی باقی مانده و با وجود شکست سنگین روز شنبه مقابل بورنموث (۱-۲)، اوضاع همچنان برای آرسنالِ میکل آرتتا مساعد به نظر میرسد. اما مدتهاست که تردیدها در این باشگاه لندننشین ریشه دوانده است؛ بهویژه به دلیل سرمایهگذاریهای مالی عظیمی که در طول چندین فصل انجام شده، بدون آنکه با عناوین قهرمانی بزرگی همراه باشد.
توپچیها اگر نمیخواهند منچسترسیتی (که هنوز باید با آنها روبرو شوند) جامی را که در دست داشتند از چنگشان برباید، نباید اجازه لغزشهای بیشتری مانند بازی شنبه را بدهند.

در حال حاضر، این مربی باسکی هم شانس قهرمانی در لیگ را به عنوان راه نجات دارد و هم لیگ قهرمانان را، جایی که در بازی رفت مرحله یکچهارم نهایی در زمین اسپورتینگ پرتغال با نتیجه ۰-۱ پیروز شد. اما اعتبار او در حال تمام شدن است. پس از هفت فصل حضور در این تیم انگلیسی، با قراردادی که تا ژوئن ۲۰۲۷ اعتبار دارد و گفتگوهایی که برای تمدید آن در جریان بود، در صورت از دست رفتن لیگ برتر و لیگ قهرمانان، ماجرا چرخشی رادیکال خواهد داشت.

در این صورت، آرتتا فصل آینده در آرسنال نخواهد ماند. مدیران باشگاه از همین حالا گزینه ایدهآل برای جانشینی او را در نظر گرفتهاند: سسک فابرگاس. او فصل فوقالعادهای را در تیم کومو سپری میکند و با ارائه فوتبالی چشمنواز، این تیم را در کورس سهمیه اروپا نگه داشته است.
علاوه بر این اعتبار فنی، سسک امتیاز مثبت دیگری هم دارد؛ او مانند آرتتا با فضای باشگاه آشناست، چرا که هشت فصل در آرسنال بازی کرده است. البته این تغییر تنها در صورتی رخ خواهد داد که آرتتا نتواند هیچکدام از دو جام باقیمانده را بالای سر ببرد.