
به گزارش "ورزش سه"، در یکی از بازیهای هفته بیست و چهارم لیگ برتر روسیه، تیم دینامو ماخاچ قلعه که محمدجواد حسیننژاد را در لیست نفراتش دارد، از ساعت 17 امروز (به وقت ایران) مقابل تیم رده سومی لوکوموتیو مسکو قرار میگیرد.
محمدجواد حسیننژاد که در هفتههای اخیر جایگاه ثابت در ترکیب تیمش داشته و عملکرد موثری ارائه داده، در دیدار امروز مقابل لوکوموتیو مسکو از جمع نفرات اصلی خارج شده و روی نیمکت دینامو ماخاچ قلعه است.

هافبک ایرانی دینامو ماخاچ قلعه که در 23 مسابقه فصل جاری لیگ برتر روسیه سه گل به ثمر رسانده و یک پاس گل داده، در دیدار هفته قبل مقابل بالتیکا به علت مصدومیت در دقیقه 40 از زمین بیرون رفت و امروز هم به دلیل ترس از تشدید آسیب دیدگی بین نفرات ذخیره است.
یاران حسیننژاد با پنج برد، هفت مساوی و 11 شکست در این فصل 22 امتیازی و در رتبه یازدهم جدول لیگ برتر روسیه هستند که سعی در کسب پیروزی و نزدیک شدن به روستوف دارند.
