کد: 235434225 فروردين 1405 ساعت 00:1823.8K بازدید

دروازه السد گرد و غبار را از سالم پاک کرد

سالم الدوسری توانست پس از مدت‌ها برای الهلال گلزنی کند.
دروازه السد گرد و غبار را از سالم پاک کرد

به گزارش "ورزش سه"، دیدار برابر السد، بخشی از «گرد و غبار» دوری از گلزنی را که مدت‌ها گریبان‌گیر سالم الدوسری، ستاره سعودی الهلال، شده بود کنار زد؛ او توانست در این مسابقه از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا در سطح نخبگان بار دیگر درخشش گلزنی خود را بازیابد و نام «تورنادو» را در صحنه‌های بزرگ دوباره مطرح کند.

الدوسری در مدت اخیر به‌دلیل افت عملکرد فنی و کاهش آمارش نسبت به فصل گذشته، با انتقادهای زیادی مواجه شده بود.

اما «تورنادو» موفق شد در دقیقه ۵۵ گل زیبایی به ثمر برساند؛ جایی که با استفاده از پاس تماشایی روبن نوس پرتغالی، توپ را وارد دروازه کرد.

این گل، دومین گل سالم الدوسری به السد محسوب می‌شود و نخستین گل او برابر این تیم از زمان گلزنی‌اش در تاریخ ۲۲ اکتبر ۲۰۱۹ است.

پیش از این، سالم الدوسری در ۶ دیدار مقابل السد در لیگ قهرمانان آسیا در سطح نخبگان به میدان رفته بود که تنها یک گل به ثمر رسانده بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
33اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار