کد: 235444225 فروردين 1405 ساعت 14:1244.2K بازدید

هرگز نباید رئال را مرده فرض کرد

یک کارت قرمز سرنوشت بایرن-رئال را عوض می‌کند

آرین روبن، ستاره سابق هلندی که سابقه بازی در هر دو تیم رئال و بایرن را دارد، نتیجه بازی فردا را پیشبینی کرد.
یک کارت قرمز سرنوشت بایرن-رئال را عوض می‌کند

به گزارش "ورزش سه"، آرین روبن وقتی صحبت از تقابل بایرن و رئال مادرید باشد، یک صاحب‌نظر تمام‌عیار است. او پیراهن هر دو باشگاه را به تن کرده و اکنون در مصاحبه‌ای با وب‌سایت رسمی باشگاه آلمانی، به کالبدشکافی نبرد این دو غول اروپایی پرداخته است. روبن که قهرمان شب‌های بی‌شماری در لیگ قهرمانان بوده، کلیدهای بازی برگشت در مرحله یک‌چهارم نهایی را شرح داد و به وضوح اعلام کرد که کدام تیم را شانس اول صعود می‌داند:

بازی رفت: «به نظر من بایرن تیم برتر زمین بود. فکر می‌کنم نتیجه کمی مقتدرانه نبود، اما فراموش نکنیم که حریف، رئال مادرید است. همان‌طور که سرمربی هم گفت، مقابل آن‌ها باید ۹۰ یا ۹۵ دقیقه گوش‌به‌زنگ باشید و تمرکزتان را حفظ کنید. حتی وقتی فکر می‌کنید ۲-۰ جلو هستیم و همه چیز خوب است، آن‌ها می‌توانند از هیچ، گل بسازند. در فوتبال، یک بازی هرگز تمام‌شده نیست و رئال بهترین الگوی این موضوع است.»

2441515

نویر: «همه از مانوئل نویر تمجید می‌کنند. من واقعاً برای او خوشحالم، چون سال‌های زیادی کنارش بازی کردم. برای من او همیشه بهترین دروازه‌بان دنیا بوده است. وقتی او در این سن (با تمام احترام، او اکنون ۴۰ ساله است) چنین بازی‌ای در یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان ارائه می‌دهد، بار دیگر کیفیت باورنکردنی خود را ثابت می‌کند. اصلاً تعجب نکردم، فقط برایش خوشحال شدم.»

اولیسه: «او را خیلی دوست دارم. او در پست خودِ من بازی می‌کند. اولیسه بسیار خوب ظاهر شده؛ فعال و خلاق بازی می‌کند و حرکات بسیار خوبی با توپ دارد. مطمئناً شباهت‌هایی وجود دارد، اما باید در مورد مقایسه‌ها محتاط بود. من واقعاً مقایسه را دوست ندارم چون هر بازیکن سبک خاص خود را دارد. البته شباهت‌هایی داریم، اما او بازیکن متفاوتی نسبت به من است. او واقعاً عالی کار می‌کند و از تماشای بازی‌اش لذت می‌برم.»

کمپانی: «مشخص است که بایرن اکنون یک تیم است. ونسان کمپانی بسیار خوب عمل کرده است. آن‌ها با هم به جلو حرکت می‌کنند و با هم به عقب برمی‌گردند. تفاوت یک تیم بزرگ در همین است: اینکه چگونه با هم دفاع کنند. در حال حاضر همه چیز درست کار می‌کند و هر کس وظیفه خود را می‌داند. آن‌ها برنامه دارند و تقریباً در هر بازی تیم برتر هستند.»

سه‌گانه ۲۰۱۳: «مقایسه سخت است. ۱۳ سال گذشته و فوتبال به‌ویژه از نظر بدنی و جزئیات پیشرفت کرده است. ما چندین سال در اروپا با حضور در فینال‌ها و نیمه‌نهایی‌ها تسلط داشتیم. یک بار قهرمان شدیم اما فکر می‌کنم می‌توانستیم یک یا دو بار دیگر هم قهرمان شویم. ما گروه بسیار خوبی بودیم؛ مجموعه‌ای از بازیکنان که مدت زیادی کنار هم بودند و هسته اصلی تیم کاملاً با شعارما همان هستیم که هستیم و حس بازی برای بایرن عجین بود. بایرن مثل یک خانواده است. من این حس را در تیم فعلی هم می‌بینم. هنوز نمی‌توان از سلطه چندساله حرف زد، اما حداقل در این فصل بایرن تیم غالب است. حتی به برخی از دوستانم گفته‌ام. برای من بایرن مدعی اصلی قهرمانی در لیگ قهرمانان است. نحوه بازی آن‌ها خیره‌کننده است.»

2016055

بازی برگشت: «بایرن تلاش خواهد کرد بازی خود را تحمیل کند. نیازی به تغییر تاکتیک نیست؛ این برنامه در تمام فصل جواب داده است. دفاع در لحظه انتقال باید سازمان‌یافته باشد و تیم باید منسجم حمله کند. باید با اشتیاق و ایمان کامل وارد زمین شد. باید باور داشت و نترسید.»

ذهنیت: «این مهم‌ترین بخش است. می‌بینم که ذهنیت تیم در حال حاضر درست است. تیم تجربه زیادی در این نوع بازی‌ها دارد. درست است که چند بازیکن جوان در ترکیب هستند، اما این تیم در حال حاضر ترس یا فشاری حس نمی‌کند.»

رئال مادرید: «همیشه از آن‌ها به عنوان پادشاهان یاد می‌شود. رئال یک باشگاه عظیم در سطح جهانی است. آن‌ها بیش از هر کسی قهرمانی اروپا دارند و این به تنهایی گویای همه چیز است. آن‌ها همیشه به دنبال بهترین تیم و جذب بهترین بازیکنان هستند؛ قبلاً کهکشانی‌ها بودند و بعد از آن هم با کریستیانو، کاکا یا ژابی آلونسو، همیشه بازیکنان بزرگ و نام‌های درخشانی داشته‌اند.»

خطر: «هرگز نباید رئال مادرید را مرده فرض کرد. چیزی که مرا تحت تأثیر قرار می‌دهد این است که آن‌ها همیشه آرامش خود را حفظ می‌کنند. آن‌ها حتی با دفاع در بلوک بسیار پایین هم راحت هستند و ناگهان با تمام قوا به حمله می‌زنند. گاهی فقط به یک یا دو لحظه نیاز دارند. باید مراقب این موضوع بود. آن‌ها کیفیت فردی بسیار بالایی دارند، اما فکر می‌کنم بایرن به عنوان یک تیم، بهتر است.»

پیش‌بینی: «بایرن صعود می‌کند، چون تیمی پایدار است و در حال حاضر همه چیز در آن از ابتدا تا انتها درست کار می‌کند. بایرن یک ماشین است و فکر می‌کنم تا فینال همین‌طور بماند. اما این فوتبال است؛ همیشه ممکن است اتفاقی مثل کارت قرمز رخ دهد. باید حواس‌مان جمع باشد و ۹۵ دقیقه با تمام حواس در بازی باشیم. اگر بایرن این کار را انجام دهد، از دیدگاه من فقط یک برنده وجود خواهد داشت.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
85اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار