
به گزارش ورزش سه، افسی سئول در دیداری معوقه از هفته دوم کی لیگ کره جنوبی، موفق شد با نتیجه ۴-۱ اولسان اچدی را در ورزشگاه مونسو شکست دهد و فاصلهاش را در صدر جدول افزایش دهد. شاگردان کیم کیدونگ با این پیروزی، روند بدون شکست خود را به ۷ مسابقه (۶ برد و یک تساوی) رساندند و با ۱۹ امتیاز، اختلاف ۶ امتیازی با اولسان رده دومی ایجاد کردند.
این برد برای سئول اهمیت ویژهای داشت؛ آنها پس از ۱۳ بازی و ۳۶۴۳ روز ناکامی در زمین اولسان، بالاخره موفق شدند این طلسم طولانی را بشکنند. سونگ مینکیو ستاره اصلی این مسابقه بود؛ او با دو گل و یک پاس گل نقش تعیینکنندهای در این پیروزی ایفا کرد و خط دفاعی میزبان را بههم ریخت.
سئول بازی را طوفانی آغاز کرد و خیلی زود به دو گل رسید. در ادامه هم با استفاده از فضاهای پشت دفاع، گل سوم را به ثمر رساند تا نیمه اول را مقتدرانه به پایان ببرد. در نیمه دوم هم برتری تیم میهمان ادامه داشت و گل چهارم کار را تمام کرد. هرچند اولسان یکی از گلها را جبران کرد، اما این نتیجه تغییری در برتری کامل سئول ایجاد نکرد.

شکست قهرمان آسیا در حالی رقم خورد که اولسان پیش از این با حذف از لیگ نخبگان آسیا شرایط نامطلوب این فصل خود را ادامه داده است.