کد: 235499527 فروردين 1405 ساعت 22:4372.3K بازدید

حذف تلخ شگفتی‌ساز از نخبگان آسیا؛

السد 3(4)- ویسل کوبه 3(5): دیوانه‌وار تا ثانیه آخر!

نمایش بی‌نظیر سه ستاره السد هم برای صعودشان کافی نبود تا ویسل کوبه کامبک بزند و در پنالتی‌ها به برتری برسد.
السد 3(4)- ویسل کوبه 3(5): دیوانه‌وار تا ثانیه آخر!

به گزارش "ورزش سه"، در نخستین بازی مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ نخبگان آسیا، تیم‌های السد قطر و ویسل کوبه ژاپن از ساعت 19:45 امشب (به وقت ایران) در ورزشگاه امیر عبدالله الفیصل مقابل هم قرار گرفتند؛ دیداری که از شروع تا ثانیه آخر در 120 دقیقه، با جذابیت و هیجان وحشتناک همراه بود.

السد که سه روز قبل در جذاب‌ترین مسابقه مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان به تساوی سه بر سه در 120 دقیقه رسید و در ضربات پنالتی توانست الهلال پرستاره را حذف کند، با وجود بازی پرفشار گذشته، شروع فوق‌العاده در جدال امروز با ویسل کوبه داشت و خیلی زود به گل رسید.

شاگردان روبرتو مانچینی که در دقیقه 2 اولین موقعیت جدی را خلق کردند و سعی در زدن گل زودهنگام، در دقیقه 6 روی پاس در عمق اکرم عفیف و شوت سرضرب و زمینی رافا موخیکا به گوشه دروازه ویسل کوبه، یک بر صفر پیش افتادند.

ویسل کوبه که در مرحله قبل اف.سی سئول کره جنوبی را حذف کرده بود، نمی‌خواست خیلی زود از لیگ نخبگان کنار برود و بعد از دریافت گل مقابل السد، سوار بر بازی شد و در دقیقه 24 روی توپ ارسالی از سمت راست زمین گوتوکو ساکای و ضربه سر شیرجه‌ای یویا اوساکو، ستاره 35 ساله‌اش به گل تساوی رسید.

2442394

پس از این گل، دو تیم موقعیت چندان جدی دیگری نداشتند و شوت‌های بی‌فایده به سمت دروازه هم زدند و به تساوی یک بر یک در 45 دقیقه ابتدایی رسیدند، اما شاگردان مانچینی دوباره در نیمه دوم فوق‌العاده ظاهر شدند و دو گل پیاپی و تاکتیکی زدند تا در آستانه صعود به جمع چهار تیم نهایی لیگ نخبگان قرار بگیرند.

السد در دقیقه 61 روی ارسال چشم‌نواز اکرم عفیف از میانه زمین و کنترل توپ و پاس بی‌نظیر روبرتو فیرمینو با سینه و ضربه بغل پای سرضرب رافا موخیکا به گل دوم رسید و دوباره از ویسل کوبه پیش افتاد.

بهترین بازیکن آسیا پس از ساخت دو گل، دوباره درخشید تا السد برای سومین بار دروازه سامورایی‌ها را باز کند؛ عفیف این بار با پاس بلند فوق‌العاده از زمین خودی، پشت مدافعان ویسل کوبه را نشانه گرفت تا رافا موخیکا با فرار سریع صاحب توپ شود و ارسال زمینی و در عرض این بازیکن را فیرمینو بدون مکث و با ضربه دقیق تبدیل به گل کند.

2442396

شاگردان مانچینی پس از این عملکرد هیجان انگیز، با خستگی و البته غرور بیشتر به کارشان ادامه دادند که ویسل کوبه از این فرصت استفاده کرد و در دقیقه 74 با حرکت سریع ژان پاتریک و پاس کات‌بک او و شوت زمینی یوسوکه ایدگوچی به گل رسید تا امیدهایش برای صعود را زنده کند.

در شرایطی که سه دقیقه وقت اضافه برای نیمه دوم اعلام شده و بازی ثانیه‌های پایانی خود را دنبال می‌کرد و قطری‌ها آماده صعود و خوشحالی بودند، ویسل کوبه با پاس‌های پیاپی زهرش را ریخت و مثل گل اول، با سانتر از سمت راست زمین به گل رسید که این بار، سانتر ریکوتو هیروسه تعویضی و ضربه سر یوشینوری موتو و نمایش نامطمئن مشعل برشم تبدیل به گل شد تا داور اماراتی بلافاصله سوت پایان را بزند و بازی تا دقیقه 120 دنبال شود.

شاگردان مانچینی که در فاصله 72 ساعت باید دومین بار در وقت‌های اضافه بازی می‌کردند و فشار زیادی را متحمل می‌شدند، سعی در مدیریت بازی داشتند که ژاپنی‌ها هم جلو آمدند و جدی‌ترین موقعیت را در دقیقه 100 با ارسال از راست انجام دادند که ثمری نداشت و سه دقیقه بعد هم نزدیک بود السد روی ضربه سر یاوایرو دیلروسون به گل برسد که توپ این بازیکن تعویضی هم با اختلاف کم از دروازه ویسل کوبه به بیرون رفت.

السد پس از یک نیمه کنترل بازی، در دقیقه 106 دو موقعیت فوق‌العاده ساخت که پاس جیووانی از سمت راست محوطه جریمه و ضربه اکرم عفیف را گلر ویسل با واکنش استثنایی دفع کرد و 22 ثانیه بعد هم ضربه فنی جیووانی با اختلاف میلی‌متری از کنار تیرک عمودی به بیرون رفت تا نتیجه تغییر نکند.

دیلروسون هلندی که پس از تعویض به دنبال درخشش بود، در دقیقه 115 فاصله کمی با گلزنی روی ضدحمله سریع السد داشت که دایا مائکاوا با شیرجه تماشایی توپ را به کرنر فرستاد و در پنج دقیقه باقی مانده هم موقعیت چندان جدی شکل نگرفت تا داور اماراتی سوت پایان را بزند و بازی به ضربات پنالتی برود.

2442395

پنالتی‌ها جذاب‌تر از 120 دقیقه!

السد با ضربه خلاف جهت روبرتو فیرمینو پنالتی اول را تبدیل به گل کرد، اما نزدیک بود ویسل کوبه اولین فرصت را از دست بدهد و مشعل برشام با شیرجه به سمت چپ توپ را بگیرد که ضربه یویا اوساکو پس از برخورد به دستان گلر تبدیل به گل شد.

ضربه مطمئن آگوستین سوریا در حالی که گلر ویسل کوبه نظاره‌گر بود، تبدیل به گل شد، اما پنالتی دوم سامورایی‌ها را هم یوشینوری موتو با شوت زمینی و دقیق به سمت چپ وارد دروازه کرد تا همه چیز مساوی پیش برود.

کلودینیو، هافبک برزیلی السد پس از 120 دقیقه بازی پنالتی خود را به شکل عجیبی با فاصله زیاد از بالای دروازه به بیرون زد، اما ویسل کوبه با میتسوکی هیداکا به گل رسید و سه بر دو پیش افتاد.

امیدهای السد در چهارمین پنالتی با شوت بوعلام خوخی به سمت چپ دروازه زنده شد، اما کاتسویا ناگاتو با شوت به مرکز دروازه نگذاشت ویسل کوبه برتری را از دست بدهد و شانس صعودشان را بالاتر از همیشه برد.

اکرم عفیف که سه شب قبل پنالتی سرنوشت‌ساز السد مقابل الهلال را برای صعودشان زده بود، این بار هم با ضربه مطمئن به سمت چپ و دور از دستان گلر ویسیل کوبه، ضربه‌اش را تبدیل به گل کرد.

پنالتی پنجم ویسل کوبه را ژان پاتریک، بازیکن تعویضی این تیم که پاس گل دوم را هم داده بود، خلاف جهت مشعل برشم و با شوت به کنج دروازه فرستاد تا نماینده فوتبال ژاپن با برتری 5 بر 4 در پنالتی‌ها مقابل السد، به‌عنوان نخستین تیم راهی مرحله نیمه نهایی لیگ نخبگان آسیا شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
102اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار