کد: 235520929 فروردين 1405 ساعت 00:0826.5K بازدید

هشدار ال‌چولو در آستانه فینال جام حذفی

سیمئونه: رویا تمام شد، به زمین برمی‌گردیم!

دیگو سیمئونه معتقد است اتلتیکو مادرید پس از پیروزی بزرگ مقابل بارسلونا، باید با تمرکزی کامل به مصاف رئال سوسیداد برود.
سیمئونه: رویا تمام شد، به زمین برمی‌گردیم!

به گزارش ورزش سه، در حالی که اتلتیکو مادرید غرق در شور و شوق پیروزی مقابل بارسلونا و صعود به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان است ، دیگو سیمئونه سعی دارد تب تند موفقیت را در تیمش کنترل کند. اتلتیکو فردا شب در نبردی سرنوشت‌ساز برای فتح جام حذفی در فینال به مصاف رئال سوسیداد می‌رود؛ دیداری که برای سیمئونه و شاگردانش حکم تمام کردن کار ناتمام این فصل را دارد.

سیمئونه در کنفرانس مطبوعاتی پیش از این مسابقه، با اشاره به پیروزی درخشان تیمش مقابل بارسلونا در اواسط هفته، به بازیکنانش هشدار داد که غرق در آن موفقیت نمانند. او با بیانی صریح گفت: «ما می‌دانیم بازی در فینال برای هر ورزشکاری چه معنایی دارد. سه‌شنبه یک بازی بسیار مهم برابر بارسلونا انجام دادیم و حس می‌کردیم در قله دنیا هستیم، اما حالا باید از رویاپردازی دست برداریم و به زمین برگردیم.»

2441234

او بر این باور است که سوسیداد تیمی است که راه حمله از عمق را به خوبی می‌داند و با مهره‌های باکیفیتی که دارد، می‌تواند هر تیمی را به دردسر بیندازد.

ال‌چولو که تیمش در نیم‌فصل دوم روند صعودی خیره‌کننده‌ای داشته، بردن جام حذفی را تنها یک پیروزی معمولی نمی‌داند؛ بلکه آن را هدفی استراتژیک برای باشگاه توصیف می‌کند که می‌تواند زمینه‌ساز موفقیت‌های بزرگتر در آینده باشد. او درباره وضعیت روانی خودش پیش از این نبرد حساس اضافه کرد: «من آرام، خویشتن‌دار و متفکر هستم و ترجیح می‌دهم بازیکنانم را هم در همین وضعیت حفظ کنم تا با بیشترین تمرکز وارد زمین شوند.»

اتلتیکومادرید در یک قدمی لمس جام قرار دارد، اما سیمئونه بهتر از هر کسی می‌دانند که در فوتبال، غرور ناشی از پیروزی‌های قبلی می‌تواند بزرگترین دشمن یک مدعی باشد. تقابل تاکتیکی سیمئونه با سبک تهاجمی رئال سوسیداد در فینال فردا شب، بدون شک نقطه عطف فصل فوتبالی اسپانیا خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
47اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار