
به گزارش "ورزش سه"، در ادامه بازیهای هفته بیست و پنجم لیگ برتر روسیه، تیم دینامو ماخاچ قلعه که محمدجواد حسیننژاد را برخلاف مسابقه قبل در ترکیب داشت، از ساعت 15 امروز (به وقت ایران) در ورزشگاه آنژی آرنا به مصاف تیم رده دومی زنیت سنتپترزبورگ رفت.
یاران حسیننژاد پس از سه هفته ناکامی در لیگ برتر روسیه که یک شکست و دو مساوی پیاپی داشتند، به دنبال کسب نتیجه در بازی خانگی مقابل زنیت سنتپترزبورگ بودند، اما با یک گل به خودی مغلوب شدند.

زنیت که در تلاش برای کسب پیروزی و صعود به صدر جدول لیگ برتر روسیه بود، در دقیقه 71 یک پنالتی از دست داد، اما در دقیقه 78 با گل به خودی، دروازه دینامو ماخاچ قلعه را باز کرد و به برتری یک بر صفر رسید تا یاران حسیننژاد 23 امتیازی و در رتبه یازدهم جدول بمانند.
جواد حسیننژاد که پیش از این در 24 مسابقه لیگ برتر روسیه سه گل زده و یک پاس گل داده بود، امروز حضور 57 دقیقهای مقابل زنیت سنتپترزبورگ داشت که یک موقعیت خطرناک هم در لحظات پایانی نیمه نخست ایجاد کرد، اما تبدیل به گل نشد.