
به گزارش "ورزش سه"، فهرست جدید تیم ملی ایران چند سورپرایز دارد که عارف حاجیعیدی یکی از آنهاست؛ بازیکنی که فصل درخشانی را همراه با سپاهان سپری کرد و نمایش موفق او در میانهی زمین موجب شد تا برای سومین بار مورد توجه امیر قلعهنویی قرار بگیرد و تجربه دوبارهی حضور در اردوی ملی را پیدا کند.
عارف حاجیعیدی که پس از دو سال فوقالعاده در آلومینیوم اراک، با زدن پنج گل و دو پاس گل در فصل 04-1403 به سپاهان پیوست و خیلی زود جایگاه ثابت در ترکیب منتخب محرم نویدکیا به دست آورد، حالا شانس حضور در جام جهانی را پیدا کرده و امیدوار است به این مهم برسد.
شماره 6 سپاهان که در فصل جاری 21 بازی در رقابتهای داخلی انجام داده و در 6 مسابقه آسیایی هم در ترکیب قرار گرفته، برای سومین بار به تیم ملی دعوت شده که امیدوار است برخلاف اردوهای قبل، این بار جایگاهش را تثبیت کند و در جمع نفرات منتخب قلعهنویی بماند.

حاجیعیدی که توانایی بازی در پستهای هافبک دفاعی و دفاع میانی را دارد، در کنار قد و قامت مناسب، با پاسهای کماشتباه و آمار برتری قابل توجه در توپگیری و دوئل با بازیکنان حریف، در روند موفق سپاهان تاثیرگذار بوده که عملکردش او را در جمع ملیپوشان قرار داد.
حاجیعیدی که در کنار عارف آقاسی، سورپرایز لیست تیم ملی به شمار میرود، جدال سختی در اردو با دیگر همپستیهای خود ازجمله روزبه چشمی، امیرمحمد رزاقینیا و امید نورافکن دارد که البته لژیونرهایی هم مثل سعید عزتاللهی و محمد قربانی هم در آینده به این جمع اضافه میشوند.