کد: 235569130 فروردين 1405 ساعت 20:081.2K بازدید

صادقی: آمادگی کامل داریم

هندبالیست‌های استقلال آماده جنگ قهرمانی

مدیر تیم هندبال آقایان استقلال کازرون درباره برنامه‌ریزی برای ازسرگیری لیگ و آغاز تمرینات این تیم توضیح داد.
هندبالیست‌های استقلال آماده جنگ قهرمانی

به گزارش "ورزش سه"، سی‌وهشتمین دوره لیگ برتر هندبال مردان که قرار بود طبق برنامه‌ریزی فدراسیون پیش از آغاز سال جدید به پایان برسد، به دلیل توقف رقابت‌ها در هفته‌های پایانی به دلیل جنگ رمضان نیمه‌تمام ماند. شش هفته از مسابقات باقی مانده و رقابت برای کسب عنوان قهرمانی میان چهار تیم استقلال کازرون، سایپا، مس کرمان و سپاهان اصفهان دنبال می‌شود.

در همین خصوص امید صادقی مدیر تیم هندبال آقایان استقلال کازرون در خصوص روند برگزاری ادامه مسابقات لیگ گفت: «طبق برنامه‌ریزی اولیه فدراسیون هندبال قرار بود مسابقات تا ۲۶ اسفندماه به پایان برسد، اما با توجه به فشردگی برنامه‌ها و برگزاری اردوهای تیم ملی، رقابت‌ها از حالت رفت و برگشت به صورت متمرکز تغییر پیدا کرد. بر همین اساس، تیم استقلال کازرون در دو مرحله مسابقات خود را به میزبانی اصفهان و کرمان برگزار کرد و قرار بود ادامه رقابت‌ها نیز در اصفهان و مرحله نهایی در تهران پیگیری شود تا در نهایت قهرمان مشخص شود. در حال حاضر نیز تیم ما در صدر جدول رقابت‌ها قرار دارد.»

او در ادامه با اشاره به وقفه ایجادشده در مسابقات گفت: «با توجه به شرایط پیش‌آمده در کشور، تمامی رقابت‌های ورزشی از جمله لیگ هندبال تعطیل شد. فدراسیون هندبال نیز پس از برگزاری نظرسنجی از باشگاه‌ها تصمیم گرفت ادامه مسابقات در صورت فراهم شدن شرایط، اواخر اردیبهشت‌ماه به صورت متمرکز برگزار شود که البته هنوز زمان دقیق و محل برگزاری مشخص نشده است. بر همین اساس، تمرینات تیم استقلال کازرون از شنبه هفته آینده آغاز خواهد شد و به تمامی بازیکنان برای حضور در تمرینات اطلاع‌رسانی شده است.»

2430187

صادقی درباره شرایط ادامه لیگ و بازی‌های باقی‌مانده نیز تاکید کرد: «پنج دیدار تا پایان لیگ باقی مانده که دو مسابقه مقابل تیم‌های مدعی سپاهان و سایپا خواهد بود و همین موضوع حساسیت رقابت‌ها را دوچندان می‌کند. با وجود وقفه‌ای که در روند مسابقات ایجاد شده، امیدواریم بازی‌ها در شرایط مطلوب برگزار شود تا زحمات تیم‌ها به نتیجه برسد. باشگاه استقلال نیز در نظرسنجی فدراسیون، رسماً موافقت خود را با ادامه لیگ اعلام کرده و با توجه به صدرنشینی، از شانس بالایی برای کسب عنوان قهرمانی برخوردار است.»

او در پایان گفت: «شنبه ۹ اسفندماه سال گذشته برای برگزاری مرحله سوم مسابقات متمرکز، حدوداً ۵۰ کیلومتر کازرون را به مقصد اصفهان ترک کرده بودیم که با آغاز شرایط بحرانی در کشور، ناچار شدیم بازگردیم و پس از آن نیز تمرینات تیم برای مدتی تعطیل شد. اکنون پس از یک وقفه طولانی امیدواریم با حاکم شدن ثبات و رونق در ورزش کشور، رقابت‌ها از سر گرفته شود و تیم استقلال کازرون بتواند با تداوم عملکرد خوب خود، عنوان قهرمانی را کسب کند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار