
به گزارش ورزش سه، تیم الاهلی عربستان با پیروزی ۲-۱ برابر ویسل کوبه ژاپن در مرحله نیمهنهایی لیگ نخبگان آسیا، جواز حضور در دیدار نهایی را به دست آورد و حالا باید روز شنبه آینده به مصاف برنده دیدار شباب الاهلی امارات و ماچیدا زلفیا ژاپن برود.
این مسابقه برای الاهلی بهویژه در نیمه نخست پیچیده دنبال شد؛ جایی که تیم ابتدا با یک گل عقب افتاد و نمایش کمفروغی داشت که نگرانیهایی ایجاد کرد، اما در نیمه دوم با تغییر روند بازی، موفق شد با گلهای ایوان تونی و ویندرسون گالنو نتیجه را به سود خود برگرداند.
پس از پایان بازی، در میکسدزون، خبرنگاران منتظر بازیکنان الاهلی بودند. در همین حین، از راجر ایبانز پرسیده شد: «مرد سال تیم چه کسی است؟ بهترین بازیکن مسابقه نه، بلکه مرد سال.» او بدون مکث به عقب برگشت و به همتیمیاش گالنو اشاره کرد که در حال نزدیک شدن بود.
با این حال هر دو بازیکن بدون انجام مصاحبه از کنار خبرنگاران عبور کردند؛ البته گالنو بهعنوان نماینده بازیکنان در کنار ماتیاس یایسله در نشست خبری پس از مسابقه حضور پیدا کرد.