
به گزارش "ورزش سه"، در یکی از دیدارهای مرحله نیمه نهایی لیگ نخبگان آسیا، شباب الاهلی امارات که سعید عزتاللهی، سردار آزمون و مرصاد سیفی در آن عضویت دارند، از ساعت 19:45 امشب در ورزشگاه امیر عبدالله الفیصل شهر جده به مصاف ماچیدا زلویا ژاپن خواهد رفت.
سعید عزتاللهی که در دو مسابقه اخیرشان در مراحل حذفی لیگ نخبگان آسیا مقابل تراکتور و بوریرام تایلند عملکرد فوقالعاده داشت و در هر دو بازی موفق به گلزنی شد، امشب هم یکی از نفرات اصلی تیمش برابر ماچیدا زلویا ژاپن است.

هافبک دفاعی تیم ملی ایران سه روز قبل حضور 105 دقیقهای در زمین جریان مسابقه شباب الاهلی امارات مقابل بوریرام تایلند شد که امشب هم از ابتدا برای تیمش برابر ماچیدا زلویا به میدان میرود و در دهمین بازی فصل خود در لیگ نخبگان آسیا، امیدوار به بالا بردن آمار سه گل زدهاش است.
مرصاد سیفی، مدافع چپ ایرانی شباب الاهلی هم که حضور تعویضی مقابل تراکتور داشت و برابر بوریرام تایلند بهطور کامل روی نیمکت نشست، امشب هم بین نفرات ذخیره دیده میشود و سردار آزمون نیز به علت مصدومیت برای دومین دیدار پیاپی دور از لیست است.