کد: 235619902 اردیبهشت 1405 ساعت 11:0746.2K بازدید

پوگبا بالاخره دلیل دعوا با مورینیو را لو داد!

پل پوگبا مدعی شد که مصدومیت‌های طولانی او باعث ایجاد درگیری با ژوزه مورینیو شد.
پوگبا بالاخره دلیل دعوا با مورینیو را لو داد!

به گزارش "ورزش سه"، پوگبا که در سال 2016 با قراردادی به ارزش 89 میلیون پوند به منچستریونایتد بازگشت، پیش از اخراج مورینیو در دسامبر 2018، در چندین درگیری علنی با او در تنش بود. این بازیکن که اکنون پس از بازگشت به فوتبال و گذراندن 18 ماه محرومیت، در موناکو بازی می‌کند، در مصاحبه‌ای گفت که مشکلات بین او و مورینیو با مصدومیت‌هایش آغاز شد.

این ستاره فرانسوی اظهار داشت: «من نمی‌خواهم بی‌ادب باشم، من با هیچ مربی مشکلی ندارم. همیشه احترام می‌گذارم، همیشه احترام می‌گذارم. آنها به من می‌گویند چه کار کنم. آنها رییس هستند. این حقیقت است. آنها رییس هستند. آنها تصمیم می‌گیرند که شما بازی کنید یا نه. در ابتدا، ما رابطه خوبی داشتیم، پیام‌هایی رد و بدل می‌کردیم و غیره. او واقعاً آدم بامزه‌ای است. آدم خنده‌داری است.

واقعاً آدم خاصی است و بعد از مدتی، فکر می‌کنم مصدومیت‌ها باعث ایجاد این اختلاف در روابط شد. وقتی رسانه‌ها دائماً از او در مورد من سوال می‌کنند، شاید او را کمی عصبی کند، آیا او تمام شده است؟ و این مشکل برای من هم وجود دارد، مانند بسیاری از افراد دیگر، آنها دوست دارند در مورد من سوال کنند. همیشه پل، پل، پل و احتمالاً این موضوع او را آزار می‌دهد.»

1721838

پوگبا قبلاً ادعا کرده بود که روابط با مورینیو زمانی شروع به وخامت کرد که سرمربی وقت یونایتد، عکسی از او را در حالی که در حال بهبودی از مصدومیت بود، برای مینو رایولا، مدیر برنامه‌اش، فرستاد و این موضوع باعث خشم این بازیکن شد. او ادعا می‌کند که مورینیو در مورد تصمیم او برای استراحت و انجام فیزیوتراپی در آمریکا سوال کرد و عکسی از او و همسرش در میامی را برای رایولا فرستاد.

مورینیو همچنین پوگبا را از سمت کاپیتانی دوم سلب کرد و قبل از یک درگیری شدید در زمین تمرین که توسط دوربین‌های تلویزیونی ثبت شد، اظهارات نامناسبی در مورد عملکرد این بازیکن فرانسوی برای تیم ملی‌اش مطرح کرد. گفته می‌شود مورینیو پوگبا را «ویروس» خطاب کرد، اظهاراتی که در بین بازیکنان این تیم بازخورد خوبی نداشت.

پوگبا همچنین در مورد تفاوت‌های منچستریونایتد در دوران اول حضورش به عنوان یک بازیکن جوان امیدوارکننده و دوران دوم حضورش در این باشگاه صحبت کرد و فاش کرد که پس از بازگشتش، به پاتریس اورا گفت که مطمئن نیست قراردادش را به پایان برساند: «من با پات صحبت کردم و گفتم که همه چیز فرق کرده است. انرژی فرق کرده است.

من گفتم وقتی رفتم، اینطور نبود. شما با یک ایده روشن از فرهنگ منچستریونایتد به این باشگاه آمدید. و کمی... فرق داشت. حتی غذا، همه چیز در داخل باشگاه فرق داشت. کمی عجیب بود. من به پات گفتم که نمی‌دانم آیا قراردادم را در اینجا به پایان می‌رسانم یا نه، زیرا احساس نمی‌کنم که همه چیز مثل قبل است. این باشگاهی نیست که زمانی از آن رفتم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
53اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار